Haberler

RTEÜ Rektörü Görevinden İstifa Etti

Güncelleme:

Ulusal bir gazetede yer alan personel alımı ile ilgili ilan konusunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) yönetimince başlatılan soruşturma sürüyor.

PERSONEL DAİRE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Ulusal bir gazetede yer alan personel alımı ile ilgili ilan konusunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) yönetimince başlatılan soruşturma sürüyor. Edinilen bilgilere göre, ilan metninin üniversitede görevli bir kadın personelin şahsi mail'inden gönderildiği ortaya çıkınca, Personel Daire Başkanlığı görevini yürüten Nagihan Kaynak açığa alındı.

REKTÖRE DESTEK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Sabah saatlerinde düzenlediği basın toplantısı ile istifa ettiğini açıklayan RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz'a da destek ziyaretleri sürüyor. RTEÜ Genel Sekreterliği'nde ziyaretçileri kabul eden Prof. Dr. Yılmaz'ı Rize Valisi Nurullah Çakır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Karamehmetoğlu ile Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Baki Fil ve Rize Sanayici ve İşadamları Dernei (RİSİAD) Şube Başkanı Mustafa Külünkoğlu ziyaret etti. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya'nın da Prof. Dr. Yılmaz'ı telefonla arayarak görüştüğü öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title