Haberler

Rize: Rize'deki Heyelanda Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde Akşam Saatlerinde Meydana Gelen Kısmi Heyelanda Toprak Altında Kalan 3 Kişi Hayatını Kaybetti.

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen kısmi heyelanda toprak altında kalan 3 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Başköy Köyü'nde İl Özel İdaresi'ne ait işçi ve iş makinalarıyla yapılan yol çalışması sonrasında, bazı köylüler akşam saatlerinde kazma kürekle yolda çalışma yapıyordu. Gün içinde patlatılan dinamitler ve yapılan çalışmalarla gevşeyen toprak kütlesi bu sırada büyük bir gürültüyle kayarak yolda çalışmakta olan 5 kişinin üzerine düştü. Tonlarca toprak altında kalan ve akraba oldukları öğrenilen Osman Baltacı (50), Hüseyin Baltacı (35) ve Hasan Baltacı (34) olay yerinde hayatını kaybetti. Cesetler köylülerin yardımıyla toprak altından çıkarıldı. Aynı olayda yaralı olarak kurtarılan ve Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılanlardan Muhammet Baltacı (28) ile Ekrem Baltacı (33) ise taburcu edildi. Toprak altında kalan başka kimsenin olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title