Haberler

Protokolden Yuva Çocukları ve Yaşlılara Bayram Ziyareti

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek Kurban Bayramı nedeniyle, Sevgi Evleri'ni, huzurevini ve erkek yetiştirme yurdunu ziyaret etti.

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek Kurban Bayramı nedeniyle, Sevgi Evleri'ni, huzurevini ve erkek yetiştirme yurdunu ziyaret etti. Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ve beraberindeki protokol üyeleri, Kurban Bayramı nedeniyle çeşitli ziyaretelerde bulundu. İlk olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'ndeki çocukları ziyaret eden Vali Kemelek, burada yaşayan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.Vali Kemelek ve beraberindekiler daha sonra İhramcızade İsmal Hakkı Toprak Huzurevi'ne geçti. Burada kalan yaşlılar ile bayramlaşan Vali Kemelek, bir süre huzurevi sakinleri ile sohbet etti. Vali Kemelek huzurevinden sonra erkek yetiştirme yurduna geçti. Burada kalan çocuklara valilik tarafından verilen bayram harçlığı, yurt müdürü Kadir Önder tarafından dağıtıldı. Zarfların içerisinde 40 TL olduğu belirtildi. Vali Kemelek ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kurban Bayramı'nı Sivas'ta da coşkuyla kutluyoruz. Böyle günlerde ziyaret edilmesi gereken, sevgiye, şefkate, ilgiye daha çok ihtiyaçları olan kesime yönelik faaliyet içerisindeyiz. Bu vesileyle ben bütün vatandaşlarımızın sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zübeyir Kemelek Kurban Bayramı Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title