Haberler

PKK'lılar Nusaybin - Midyat Karayolunda 2 Araç Yaktı

Güncelleme:

Mardin'in Subaşı yolunda yol kesen bir grup PKK'lı, durdurdukları bir TIR ile bir kamyonu, sürücülerini indirdikten sonra ateşe verdi.

Mardin'in Nusaybin ile Midyat İlçeleri arasındaki Subaşı yolunda yol kesen bir grup silahlı PKK'lı, yoldan geçen araçlarda kimlik kontrolü yaptı. PKK'lılar durdurdukları bir TIR ile bir kamyonu, sürücülerini indirdikten sonra ateşe verdi.

KİMLİK KONTROLÜ YAPIP KAMYON VE TIR'I YAKTILAR

Bugün saat 20.30 sıralarında bir grup PKK'lı, Nusaybin ile Midyat İlçeleri arasındaki karayolunun Metal Beton mevkilerinde yolu kesti. Dağlık alanda bulunan GSM operatörlerine ait 3 iletişim direğini devreden çıkaran PKK'lılar, yoldan geçen araçlarda da kimlik kontrolü yaptı. Kimlik kontrolünü yaptıkları araç sürücülerine örgüt propagandası da yapan PKK'lılar daha sonra 01 VU 138 plakalı kamyon ile 06 FA 5541 plakalı TIR'ı, sürücülerini indirdikten sonra ateşe verdi. Araç sürücüleri daha sonra başka araçlarla Nusaybin İlçesi'ne gelerek durumu güvenlik güçlerine haber verdi.

ORMAN YANGINI ÇIKTI

Olay yerine giden Mardin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yanan araçları söndürmeye çalıştı. Bu arada devre dışı bırakılan GSM operatörlerine ait 3 iletişim direğinin çevresinde orman yangını başladığı görüldü.

Yaşanan olaylarla ilgili çalışma başlatılırken, kaçarak kayıplara karışan PKK'lıların yakalanması amacıyla bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Subaşı Midyat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

Kahrolası çöpçüler aşkımı süpürmüşler:

Şimdi Allah ın izniyle yatıcağız. Bu huzuru bize sağlayan polis ve askerimize yani tüm güvenlik güçlerimize ve bu huzura destek olan türk kürt laz farketmez herkese Allah huzur versin. Hdp pkk ve firavun demirtaş sizede Allah ın lanetini diliyorum. Huzur arıyoruz. Kardeşlik arıyoruz. Barış arıyoruz. Ama bunu siz suistimal yaptınız. Allah ın laneti sizden yana olsun.

72
15
yanıtYanıtla
ZAZA 23:

Kürtlerin en rahat ettiği ülke Türkiye iken bu hainlik niye ? En kısa sürede ya akıl başa toplanır ya da akılsız baş kesilir ona göre milletin ekmek teknesine zarar vermeyi bırakın kalleş hainler.

61
6
yanıtYanıtla
Turkiye:

Allahta sizi yaksin hainler

32
11
yanıtYanıtla
tracers:

ulan o kamyonalrın sahibi yada şöförü zaten insaların ekmek kapılarına zarar veriyosununz be adiler be kalleşler, obama abinizde sizi sattı bu saattten sonra işiniz çok zor !

36
4
yanıtYanıtla
huzur.34:

Allah belani versin pkk sizinde ocaginiz yansin hainler

27
7
yanıtYanıtla
EZUDEK:

BUMU LA YENİ TÜRKİYE.

26
4
yanıtYanıtla
kemal:

arkadaslar edinen bilgiye göre diyarbakir emniyet mudurlugune 14 askerimiz sehit dusmus :(

1
28
yanıtYanıtla
Bu mu:

Bu mu lan mücadelemiz araçları niye yapıyorsunuz. PKK li dünyalar hadi bi açıklayın bunun haklı bi yani var mi

20
7
yanıtYanıtla
AYIDAN POST:

CICI COCUK, EN GOSTERISLI, GELECEK VAAT EDEN GERCEK SOLCU, ESCINSEL HAKLARINI GOZETEN YAKISIKLI SIYASI, SAYIN DEMIRTAS BIR FOTOGRAF CEKTIREBILIRMIYIZ ! !!! DIYE SECIM ONCESI BAZI MEDYA, YAZAR, STO VE SOZDE ULUSALCI HAINLERIN POHPOHLADIGI HDP VE GERCEK YUZLERI. O VERDIGINIZ OYLARIN HESABINI HEM BU DUNYA, HEM AHIRETTE SEHITLERE SIKINTILAR ICINDE VERECEKSINIZ.

18
6
yanıtYanıtla
Ertan:

Allah bi hainleri helak etsin

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title