Haberler

Peugeot Gönüllüleri Engel Tanımadı

Güncelleme:

Peugeot Takımı, İstanbul Maratonu'nda TOFD için koşarak engelleri kaldırdı, 12 engellinin hayatına özgürlük kattı

Engelsiz Yaşam projesi kapsamında Peugeot gönüllülerinden oluşan Peugeot Takımı, 36. kez gerçekleşen Vodafone İstanbul Maratonu'nda koşarak, Adım Adım oluşumunun destek verdiği TOFD-Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin akülü sandalye kampanyası için bağış topladı. Peugeot Takımı'nın TOFD adına toplanan bağışlarla aldığı 12 adet akülü tekerlekli sandalye 20 Aralık Cumartesi günü TOFD Genel Merkezi'nde yapılan tören ile sahiplerine teslim edildi. Böylece 2 yıldır İstanbul Maratonu'na katılan Peugeot Takımı, 2013 yılında 9, 2014 yılında ise 12 adet olmak üzere toplam 21 engellinin hayatına hareket özgürlüğü kazandırdı.

Peugeot Koşu Takımı'nın yanısıra 36. İstanbul Maratonu'nda T.C Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Kenan Önalan ve Peugeot çalışanlarından oluşan bir grup da engelliler ile birlikte halk yürüyüşüne katılarak engelsiz adımlarla Boğaziçi Köprüsü'nden Dolmabahçe'ye kadar yürüyerek günün keyfini çıkardılar.
Ayrıca engelli arkadaşlarımızın hayallerini gerçekleştirmek amacıyla başlatılan #BirHayalimVar hashtag kampanyası ile İzmir'den Elif Canbulut'un hayali hayata geçirildi. Sosyal medyanın tanınmış isimlerinden @taci_kalkavan ile birlikte düzenlenen kampanyada Canbulut'un "Boğaziçi Köprüsü üzerinde iki kıtayı yürüyerek geçmek" hayali gerçekleştirildi.

Peugeot Türkiye'nin sürdürülebilir kalkınmaya verdiği önem doğrultusunda hayata geçirdiği ve Türkiye için önemli bir kurumsal sosyal sorumluluk çalışması olan "Peugeot ile Engelsiz Yaşam" projesi farklı etkinliklerle engelleri aşmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Peugeot Güncel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title