Haberler

Pelin Batu, Soma'da Yaşadıklarını Anlatırken Ağladı

Güncelleme:

Türkiye'yi yasa boğan maden felaketinde bölgeye giden ünlü isimlerden biri olan Pelin Batu, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Manisa'nın Soma İlçesi'nde meydana gelen maden faciasının ardından Yavuz Bingöl öncülüğünde bir grup sanatçı ilçeye giderek yakınlarını kaybeden ailelere destek verdi. Grupta yer alan isimlerden biri de Pelin Batu'ydu. Soma ziyaretinden dönen Pelin Batu, Beyaz TV’de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programına telefonla bağlandı ve Soma’da yaşadıklarını canlı yayında anlattı.

"ERKEK ÇOCUKLAR OKULU BIRAKIYORLAR"

Felaket bölgesinde yaşadıklarını anlatan Batu şu ifadelere yer verdi: "Soma'da mahvolduk. Gittik o insanların ellerini tuttuk, ihtiyaçlarını sorduk, çocuklarla görüştük.100 çocuğun eğitimi karşılanacak ama diğer çocuklar da var. Soma’da insanlar çok zor durumda. Erkek çocuklar 10 yaşından sonra 'ben madenci olmak istiyorum' deyip okulu bırakıyorlarmış. Çünkü babalarına, dayılarına özeniyorlarmış.

"TUVALET VE YEMEK BİLE YOKMUŞ"

Soma’da içim parçalandı. Orada işçiler günlük 40-50 lira için çalışıyorlarmış. Facianın gerçekleştiği madende tuvalet ve yemek bile yokmuş. Madencilerin yanlarında götürdükleri beyaz peynir isleniyormuş. Bu insanlara geçim kaynağı yaratmak lazım. Bu facianın 40. gününde Yavuz Bingöl öncülüğünde büyük bir konser organize edilecek. Her tarzdan en ünlü isimlere de ulaşılacak…

"SİZ BİZİ UNUTACAKSINIZ"

Oradaki kadınlar dul kaldılar, onlar için bir şeyler yapılabilir. Soma’dan ayrılırken 4-5 yaşında bir çocuk yanımıza geldi. 'Biz sizi unutmayacağız ama siz bizi unutacaksınız.' dedi."


 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yavuz Bingöl Pelin Batu Soma Güncel Haberler

500

Yorumlar (41)

bilo ağa:

insan hayatını kıymetini en iyi ateistler bilir. çünkü kendilerini bir başka hayatla teselli etmezler. bu hayatın benzersiz ve tek olduğunu bilirler.

10
70
yanıtYanıtla
hahhaadaas@gmail.com:

puhahah bilo ağa dislike rekoru kırmış kendi kendinize eğlenin ateistler puhahhahahah komik duruma düştünüz lan

yanıt0
yanıt0
dindarermanogur@hotmail.de:

ataistlerin daha cagdas ve insan yasamina saygili oldugunu kabul etmek lazim hem inanmak habire besmele cekmekle olmaz dürüst biri size inanmiyorumda dese Allah katinda gine dürüsttür taktiri Allah yapar kullar degil.

yanıt0
yanıt0
AK GENÇLİK:

BÜTÜN BUNLAR DIŞ MİHRAKLARIN OYUNU. BAŞBAKANI YEDİRMEYİZ!!!!!! RABİ4!

37
27
yanıtYanıtla
EBU_ZER_GIFFARİzeyd_bin_harise575@hotmail.com:

Enfal suresi 30. Ayetinde diyorki; Hatırla ki, kâfirler seni tutup bağlamaları veya öldürmeleri yahut seni (yurdundan) çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar (sana) tuzak kurarlarken Allah da (onlara) tuzak kuruyordu. Çünkü Allah tuzak kuranların en iyisidir.

yanıt0
yanıt0
sadece VATANDAŞAC0983@hotmail.com.tr:

KUTU KUTU HEPSİNİ SİZ YERSİNİZ

yanıt0
yanıt0
yaser:

para için dergilere soyunan bir kadın olduğu gerçeği unutulmamalı samimiyetini buradan ölçebilirsiniz

48
15
yanıtYanıtla
yaseradads@gmail.com:

kes sesini hasan sizin soyunuz tükendi bu ülkede bu oyunlarınızı deşifre ettik ve etmeye devam edeceğiz

yanıt0
yanıt0
ALEMDARCAN:

GÜZEL SÜSLENMİŞ HERŞEYİNİZ SAHTE YALAN BE

28
13
yanıtYanıtla
zz@d.com:

kızın doğal güzelliği o! Onun kadar olsaydın da oradaki insanlara destek olsaydın. Ama gerçekleri konuştu diye olumsuz yorum yaparsınız. paralı klavye operatörleri sizi.

yanıt0
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title