Haberler

Paşakapısı'nın Paris Hilton'u

Suç Örgütüne Yardım Etmekten Tutuklanan Manken Tuğba Özay, Konulduğu Üsküdar'daki Tarihi Paşakapısı Cezaevi'nde Paris Hilton Gibi Karşılandı. Kadın Mahkûmlar, "Bizim Paris" Dedikleri Tuğba Özay'a Mazgallar Arasından "Canını Sıkma Abla. Bu da Geçer" Diye Seslendiler.

Suç örgütüne yardım etmekten tutuklanan manken Tuğba Özay, konulduğu Üsküdar’daki tarihi Paşakapısı Cezaevi’nde Paris Hilton gibi karşılandı. Kadın mahkûmlar, "Bizim Paris" dedikleri Tuğba Özay’a mazgallar arasından "Canını sıkma abla. Bu da geçer" diye seslendiler.

Skandallarıyla dünya gündeminden düşmeyen ve son olarak alkollü araç kullanırken yakalanıp hapis cezası alan Hilton Ailesi’nin varisi Paris Hilton cezaevine konulurken basının ve mahkumların yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.Adı zaman zaman polisiye olaylara karışan manken Tuğba Özay da cezaevine girişte basın tarafından ve içeride mahkumlarca yoğun ilgiyle karşılandı.

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Beşiktaş’taki adliye binasından dün saat 00.30 sıralarında Paşakapısı’na getirilen Tuğba Özay’a özel hiçbir muamele yapılmadı. Karantina Koğuşu’na alınan Tuğba Özay’ın yardımcısının getirdiği eşya dolu çanta da didik didik arandı. Koğuşa giderken tutuklu diğer kadınlar tarafından teselli edilen Tuğba Özay yine gergin ve bitkindi. Kapalı alan fobisi bulunan Paris Hilton’a panik atak rahatsızlığı nedeniyle de benzetilen Tuğba Özay’ın ağlama krizleri koğuşta da yakasını bırakmadı. Özay’ın "Ben bu hallere düşecek biri miydim?" dediği belirtildi.

                                                                       HAMAMDA YIKANDI

Geceyi karantina koğuşunda geçiren Tuğba Özay geç saatlere kadar uyuyamadı. Sabah erken saatlerde ise gözaltına alındığı günden bu yana üzerinden çıkarmadığı kıyafetlerini cezaevi hamamında yıkandıktan sonra eşofman ve tişört ile değiştirdi. Özay tutukluların Memurlar Koğuşu dediği D Blok’daki 20 kişilik koğuşa alındı. Bu koğuşta motosiklet tutkunu olan Hanımağa lakaplı çete kurmakla eski polis Güniz Akkuş da kalmıştı.

PSİKOLOG DESTEĞİ

Tuğba Özay, peynir, zeytin, ekmek, domates ve salatalıktan oluşan kahvaltıdan da yemedi. Sadece bir bardak çay içti. Tuğba Özay’ın panik atak rahatsızlığı için kullandığı haplara da cezaevi revirindeki doktorlar el koydu. Tuğba Özay’a ilaçların alma zamanı geldiğinde tane tane verilecek. Diğer tutuklular için de uygulanan bu yöntem ili kişinin kendine zarar vermesinin önlenmesi amaçlanıyor. İlk duruşmada tahliye olacağına inandığını söylediği belirtilen Özay, koşullara alışması için cezaevi psikoloğundan destek alacak.

VOLTA ATTI

Tuğba Özay, 13 saat kaldığı adliyede ise panik atak rahatsızlığı yüzünden nezarethane yerine, yanındaki kadın polisler ile birlikte zemin kat koridorunda tutuldu. Sorgulanmayı beklerken, koridordaki bir bankta oturan Özay, durmadan sigara içti. Gün boyu adliyenin büfesinden sadece bir tane küçük kek yiyip, meyve suyu içen Özay, çevresindekilerine sürekli "Tutuklanır mıyım?" diye sordu. Özay, zaman zaman koridorda volta attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title