Haberler

Özürlü Gence Tecavüz İddiası Karara Kaldı

Çiğli ilçesinde, zeka özürlü 24 yaşındaki H.D.'yi evine götürüp zorla tecavüz ettiği iddiasıyla suçlanan Ö.T.'nin yargılanmasına devam edildi.

Çiğli ilçesinde, zeka özürlü 24 yaşındaki H.D.'yi evine götürüp zorla tecavüz ettiği iddiasıyla suçlanan Ö.T.'nin yargılanmasına devam edildi. Daha önce katıldığı duruşmada mahkeme başkanının sorularını yanıtlayan zeka özürlü genç H.D., "Aynı mahallede oturduğumuz Ö.T. beni evine götürdü. Birlikte yatarken bana 3 kere zorla tecavüz etti" dedi. 8 ay tutuklu kaldıktan sonra bir önceki celse tahliye edilen demir doğrama işçisi Ö.T., hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Adli Tıp Kurumu'nda gelen raporda, "Tecavüz bulgusu vardır" satırları yer aldı. Bunun üzerine söz alan sanık avukatı Ufuk Mansuroğlu, benzer olayla ilgili bazı Yargıtay kararlarını mahkemeye sunarak müvekkilinin suçsuz olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, karar vermek için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Karşıyaka 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan son duruşmaya özürlü gence tecavüz etmekle suçlanan Ö.T., avukatı ve mağdur avukatı katıldı. Duruşmada söz alan mağdur avukatı, sanık Ö.T.'nin müvekkiline tecavüz edildiği iddialarını bir kez daha tekrarlayarak sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Daha sonra söz alan sanık Ö.T de., "Zeka geriliği bulunan H.D.ile aynı mahallede oturuyoruz. Kendisini tanırım. Yağmurlu bir günde ben alkollü bir şekilde eve dönüyordum. H.D.'yi sokakta görünce acıdım ve eve götürdüm. Alkollü olduğum için yattım. Kendisi de yanıma geldi yattı. Kesinlikte tecavüz etmedim" diye konuştu. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda, "Tecavüz bulgusuna rastlanmıştır" satırları yer aldı. Adli Tıp'tan gelen rapor üzerine sanık avukatı Ufuk Mansuroğlu, yüzde 70 zeka özürlü bir gencin ifadesinin sağlıklı olamıyacağını belirtip, benzer davayla ilgili Yargıtay kararlarını mahkeme heyetine sundu. Mahkeme heyeti, sunulan Yargıtay kararlarını inceledikten sonra karar vermek için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Yargıtay Çiğli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title