Haberler

Özel Kalem Dergisi Ödülleri

Türkiye'nin her yerinden valilerin, belediye başkanlarının kendi kentleri için hayata geçirdikleri çok özel projeler, Türkiye'nin en uzman jürisi tarafından değerlendirildi.

Türkiye'nin her yerinden valilerin, belediye başkanlarının kendi kentleri için hayata geçirdikleri çok özel projeler, Türkiye'nin en uzman jürisi tarafından değerlendirildi.

Jüri başkanlığını Prof.Dr. Cevat Geray'ın yaptığı aralarında Prof.Dr. Zekai Görgülü, Prof.Dr. Ruşen Keleş ve

Prof.Dr. Mete Tapan gibi Türkiye'nin önde gelen bilim ve yerel yönetim konularında uzman seçkin jüri üyelerinin yer aldığı Özel Kalem Dergisi 5. yıl yerel yönetim ödülleri İstanbul-Üsküdar Adile Sultan Yalısında törenle dağıtıldı.

Törende

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, 2012 yılına damgasını vuran, on bin insanın katılımı ile gerçekleştirilen "Dünyanın ilk canlı Atatürk Portresi"

ile sosyal sorumluluk dalında ödüle layık görüldü. Başkan Tartan'ın ödülünü ünlü tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün verdi. Başkan Tartan konuşmasında, belediye başkanlarının halkın hizmetkarı olduğunu dile getirdi. Ödülün kendisini yüreklendirdiğini ifade eden Tartan, bu yıl ödülleri anısına verilen rahmetli Mehmet Ali Birand'a atıfta bulunarak şöyle konuştu: "Mesleğe ve insana saygıyı ve

zamanı iyi kullanma sanatını ondan öğrendim. Bu ödülü Cumhuriyetimizin

kurucusu büyük önder Atatürk'e, aynı zamanda kadını ve genci ile çağdaşlığın gücü ve umudu İzmir'e verilmiş bir ödüldür, onlar adına kabul ediyorum."

Ödül töreninde, Ege Bölgesi'nden de Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz,toplumun problemlerinden şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk suçluluğunun önlenmesi ve bu konularda duyarlılığın artırılması amacıyla "Umutlar Çiçek Açsın" projesi ile ödül alırken, Muğla Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı ile İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak da ödül aldı. Görkemli gecede Yılmaz Büyükerşen (Eskişehir) Ekrem Fakıbaba (Şanlıurfa), Burhanettin Çoban (Afyonkarahisar), Faruk Akdoğan(Niğde)

Mehmet Özhaseki (Kayseri), Prof. Dr. Mustafa Zengin (Maltepe), Özcan Işıklar(Silivri) ve Ordu Valiliği ödül aldı. Gecenin sürprizi, Türkiye'nin başarılı vali ve belediye başkanlarından oluşan koronun devlet sanatçısı İnci Çayırlı yönetiminde konuklara şarkı söylemesi oldu. Başkan ve valiler ünlü solistleri aratmadı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Hakan Tartan Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title