Haberler

BAL Liginde Hakeme Dayak

Güncelleme:

Muğla Atatürk Stadında oynanan Muğlaspor-Ispartaspor karşılaşmasında hakemin Ispartaspor'lu oyuncular tarafından dövülmesi sonrası maç tatil edildi.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) Muğla Atatürk Stadında oynanan Muğlaspor-Ispartaspor karşılaşmasında hakemin Ispartaspor'lu oyuncular tarafından dövülmesi sonrası maç tatil edildi.

Muğla Atatürk stadında oynanan karşılaşmada Muğlaspor'un Ispartaspor karşısında 4-0 üstünlüğü ile devam ederken, maçın 70'inci dakikasında Ispartaspor'lu futbolcu Ufuk rakip oyuncuya sert bir müdahalede bulundu. Maçın orta hakemi Eskişehir bölgesinden Sercan murat Gündüzler, Ufuk'u bu hareketinden dolayı direk kırmızı kart gösterdi. Kırmızı kartın ardından saha birden karıştı. Ispartaspor'lu oyuncular orta hakemin üzerine yürüdüler.

Maç kırmızı kart sonrası dururken, Ispartaspor takım kaptanı Emrah ve diğer oyuncular orta hakem Sercan Murat Gündüzler'in üzerine yürüdü. Bu sırada takım kaptanı Emrah maçın hakemine tek ve yumruklarla saldırdı. Saldırı sonrası takım kaptanı Emrah da kırmızı kart gördü. Uzun süre saha içinde tartışma yaşanırken, sahada görevli yaklaşık 50 polis saha içine girerek hakemi koruma altına alırken, Ispartaspor'lu oyuncuları etkisiz hale getirdi. Soyunma odasına giden maçın hakemleri maçı tatil ettiklerini açıklarken, maçın hakemi Ispartaspor takım kaptanı Emrah'tan şikayetçi olması bekleniyor.

İKİ HAFTADA İKİ SKANDAL

Muğlaspor'un geçen hafta deplasmanda oynadığı İncirliova maçında da Muğlaspor'un 2-1 önde olduğu karşılaşmada da hakem faciası yaşandığı ortaya çıktı. Maçın 60. Dakikasında İncirliovaspor'lu İbrahim, maç devam ederken, maçın hakemi Manisa bölgesinden Emri Turcan'ı yumrukladığı öğrenildi. İncirliova maçında futbolcudan dayak yiyen hakemin maç sonrası raporunda ise bu oyuncuyu iki sarı karttan oyundan atığı şeklinde rapor tuttuğu öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İncirliova Eskişehir Gündüzler Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title