Haberler

Otomobilin Sürücüsünü Bagaja Kilitleyip, Kadına Tecavüz Ettiler

Güncelleme:

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde ağaçlık alanda bulunan otomobildeki çiftin yanına giden 2 şüpheli, araç sahibini bagaja kilitleyip, Ş.B. isimli kadına da tecavüz etti.

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde otomobilde oturan çiftin yanına giden 2 şüpheli, araç sahibi S.T.'yi bagaja kilitledikten sonra Ş.B. isimli kadına tecavüz etti.

ARAÇ SAHİBİNİ BAGAJA KİLİTLEYİP, KIZ ARKADAŞINI KAÇIRDILAR

Olay, 4 gün önce Darıca İlçesi Balyanos mevkii'ndeki ağaçlık alanda gece yarısı meydana geldi. Otomobilin içindeki çifti gören 2 şüpheli otomobilin yanına gidip çifti zorla araçtan indirdi. Araç sahibini 30 yaşındaki S.T.'yi otomobilinin bagajına kilitleyen 2 şüpheli, daha sonra 41 yaşındaki Ş.B.'yi de beraberinde götürdü. İddiaya göre Ş.B.'ye tecavüz eden şüpheliler, kaçarak izlerini kaybettirdi.

BAGAJA KİLİTLENEN ADAMI POLİSLER KURTARDI

Olayı polise bildirerek kendisine tecavüz eden şahıslardan şikayetçi olan Ş.B., daha sonra erkek arkadaşının da aracın bagajında kilitlendiğini söyleyerek kurtarılması için yardım istedi. Olay yerine giden polis, bagaja kilitlenen S.T.'yi kurtarıp ifadesine başvurdu.

HASTANE MUAYENESİNDE TECAVÜZ BULGULARINA RASTLANDI

Hastaneye sevk edilen Ş.B.'nin ise yapılan muayenesinde tecavüz bulgularına rastlandığı öğrenildi. Polis, S.T.'yi bagaja kilitleyip, Ş.B.'ye tecavüz eden şüphelilerin kimliğini belirleyip yakalamak için araştırma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Darıca Yerel Yaşam Güncel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

500

Yorumlar (123)

KRALX:

KADINLAR AÇIK SAÇIK GİYİNMEYE, ORASINI BURASINI TEŞHİR ETMEYE DEVAM ETTİKÇE BU TÜR OLAYLAR DA NE OLURSA OLSUN DEVAM EDECEKTİR!

40
29
yanıtYanıtla
????????????:

tamam tecavüzcüyü kimse savunamaz ama 30 yaşındaki bir adamın 41 yaşındaki bir bayanla gece yarısı ormanda sizce de garip değil mi bu olaydaki sonuç sürpriz değil

22
37
yanıtYanıtla
AKILLI:

TEPEDEN TIRNAĞA YANLIŞLARLA DOLU BİR OLAY AMA HER NE OLURSA OLSUN TECAVÜZ AFFEDİLEMEZ !

53
0
yanıtYanıtla
cCc*SoLoTüRK*cCcMobil-ANDROID:

İDAM ŞART - İDAM ŞART - İDAM ŞART -

51
1
yanıtYanıtla
Sırrım@m.mm@m.m:

İdam bu ülkenin temel yasası olmalı

yanıt1
yanıt0
SülomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Idam lazim bu ülkede baska olmuyo arkadas

46
4
yanıtYanıtla
Rektal TuşemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

En az sekiz yıl yatarlar. Îki yılda çürürler zaten. Sapıklar elit ailelerdede var. Irklara sataşıp günah almayın. Herkes kendi mahkemesini kurup keyfi yargılama yaparsa haklı hüküm giyer suçlu beraat eder. Kimse darıcayı parselleyemez. Her millet kardeşçe yaşayacak.

44
2
yanıtYanıtla
trabzonlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Her kim olursa olsun tecavüz eden asacaksin

46
0
yanıtYanıtla
3838:

geçen gün hindistanda benzeri bir olayda 1000 kişi tecavüzcüleri linç etmişti . . . keşke o günleri burada da görebilsek

43
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

memleket şerefsizlerle dolu

44
0
yanıtYanıtla
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title