Haberler

Otomobil, Tramvay Yolunda Devrildi: 1 Yaralı

Otomobil, tramvay yolunda devrildi: 1 yaralı- Yağmurlu havada yaşanan kazada, aracın devrildikten sonra kayması ve yaralı sürücünün otomobilden çıkması, bir vatandaş tarafından kamerayla görüntülendi Bursa'da, tramvay yolunda devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Otomobil, tramvay yolunda devrildi: 1 yaralı- Yağmurlu havada yaşanan kazada, aracın devrildikten sonra kayması ve yaralı sürücünün otomobilden çıkması, bir vatandaş tarafından kamerayla görüntülendi Bursa'da, tramvay yolunda devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı. Olay, bir vatandaş tarafından kamerayla kaydedildi.Alınan bilgiye göre, İbrahim Yılmaz (32) idaresindeki 34 HP 0118 plakalı otomobil, Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi'nde tramvay yolunda giderken Çağdaş Şerment'in (37) kullandığı 34 JV 4356 plakalı otomobile çarptı. Yılmaz yönetimindeki araç daha sonra yol kenarındaki korkuluklara çarparak ters döndü ve yaklaşık 10 metre sürüklendi.Kazada yaralanan sürücü Yılmaz, kendi imkanlarıyla otomobilden çıktı. Sağlık ekiplerince Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.Araçta bulunan sürücünün eşi ve çocuğu ise kazadan yara almadan kurtuldu. Çocuğun olası bir yaralanmadan, güvenli bir şekilde çocuk koltuğunda oturması sayesinde kurtulduğu belirtildi.Bir süre trafiğe kapalı kalan tramvay yolu, otomobilin halatla çöp kamyonuna bağlanarak güvenli alana çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.Bu arada, yağmurlu havada yaşanan kazada, otomobilin devrildikten sonra kayması ve sürücünün araçtan çıkması, bir vatandaş tarafından kamerayla görüntülendi. Bursa trafik kazası otomobilMuhabir: Mustafa Yılmaz, Sergen Sezgin Yayınlayan: Sedat Gök ..

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Yılmaz Osmangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500

Yorumlar (1)

yaşar taşkın:

tranvay yolunu bölen sarı bölmeler kazaya sebebiyet veriyor motorsikletliler içimçok tehlike arzediyor sayın yönetiçilerin dikkatine

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title