Haberler

Otomobil Minibüse Çarptı: 1 Ölü, 9 Yaralı

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, refüjü geçen otomobil karşıdan gelen minibüsle çarpıştı.

Aydın'ın Söke İlçesi'nde, refüjü geçen otomobil karşıdan gelen minibüsle çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 2'si çocuk 9 kişi yaralandı.

Bugün saat 16.00 sıralarında Söke'den Aydın yönüne giden Aysel Okumuş, Şarlak Mevkisi'nde, bir çimento fabrikasından kontrolsüz şekilde ana yola çıktığını ileri sürdüğü bir kamyon nedeniyle kullandığı 09 SP 462 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil, refüje aşıp, karşı şeride geçerek Önder Bulut yönetimindeki 09 UN 747 plakalı minibüse çarptı. Kazada minibüsteki yolculardan 68 yaşındaki Cahan Dirik olay yerinde yaşamını yitirdi. Minibüs şoförü Öner Bulut, diğer yolcular Naime Turgut, Şükran Yazıcıoğlu, Halime Ocak ve Ertuğ ismindeki bir çocuk ile diğer araç sürücüsü Ayşe Okumuş, Nusret Kıymaz, Derya Kıymaz ve 5 yaşındaki Egemen Aslan yaralandı. Ambulanslarla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedaviye alındı. Soruşturma sürerken polis, kazaya neden olduğu ileri sürülen kamyonun ve şoförününü bulunması için soruşturma başlattı. - Aydın / Söke

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Söke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title