Haberler

Osmaniye'de Şehitler Mezarları Başında Anıldı

Osmaniye'de şehitler mezarları başında anıldıOSMANİYE'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende, şehitler mezarları başında anıldı.

Osmaniye'de şehitler mezarları başında anıldı

OSMANİYE'de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende, şehitler mezarları başında anıldı.

Osmaniye Asri Mezarlığı'ndaki tören, Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanlığı'nın çelenginin anıta sunulması ile başladı. Yarbay Tarık Şentuna günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Yarbay Şentuna, tüm şehit polis asker ve öğretmenler ile 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan menfur darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşları minnet ve şükran duygularla anıldığını söyledi. Şehit kızı Yeşim Yaren Ölmez'in gözyaşları içinde okuduğu 'Şehit' isimli şiir tüm katılımcıları duygulandırdı. Daha sonra ise Vali Kerem Al şeref defterini imzaladı.

Kuran'ın Kerim okunması sonrasında İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, tüm şehitler için dua yaptı. Son olarak Vali Kerem Al, Milletvekilleri Suat Önal ile Mücahit Durmuşoğlu, Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı ve 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, ziyaret ettikleri şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Garnizon Komutanlığı Çanakkale Osmaniye Türkiye Politika Güncel Haberler

title