Haberler

Osmancık Şehir Stadyumunda Tribünler Yetersiz

Güncelleme:

Osmancıkspor'un BAL liğine yükselmesiyle birlikte Osmancık şehir stadyumunda tribün ihtiyacı ortaya çıktı.

Yaklaşık bin beş yüz seyircinin tribünlerden izlediği Osmancık spor - Ladik Belediye spor maçında tribünler yetersiz olunca üç bin seyirci de tribün dışında sahanın tel örgüleri etrafında ayakta maç izlemek zorunda kaldı.

Osmancık spor'u desteklemek için Osmancık ve çevre ilçelerden gelen pek çok sporsever Ada spor kompleksi içerisinde yer alan Osmancık şehir stadyumuna geldiklerinde bir sürpriz ile karşılaştılar. Tribünlerin girişinde yığılma oldu ve maçı tribünler yerine saha çevresinden ayakta izlemek zorunda kaldılar. Konu ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Osmancıksporlu sproseverler Allah emeği geçenlerden razı olsun. Osmancık güzel bir spor kompleksine sahip oldu. Ancak Osmancık Çorum Kızılırmak havzasında merkez nüfusu otuz bin olan büyük bir ilçe çevredeki küçük ilçelerle birlikte bu havzada yaklaşık 150 bin insan yaşıyor. Dolayısı ile 1500 kişilik tribin Osmancık için yetersiz. Osmancık şehir stadyumu sahayı çevreleyen en az 5 bin kişilik tribüne sahip olmalıdır dedirler. te

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmancık Ladik Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

500 - 600 seyirci vardı bu nasıl bi haber

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title