Haberler

Onlar itfaiyenin neşe kaynakları

Güncelleme:

Onlar itfaiyenin neşe kaynakları Kar yağışı hayvanları da sevindirdi Kendilerini kurtaran İtfaiye müdürü ile köpeklerin karda eğlenceli anları kameraya yansıdı Safranbolu Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından daha önce kanyondan yada kayalıklardan kurtardıkları köpekler, artık itfaiyenin...

Onlar itfaiyenin neşe kaynakları

Kar yağışı hayvanları da sevindirdi

Kendilerini kurtaran İtfaiye müdürü ile köpeklerin karda eğlenceli anları kameraya yansıdı

KARABÜK - Safranbolu Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından daha önce kanyondan yada kayalıklardan kurtardıkları köpekler, artık itfaiyenin neşe kaynağı oldu.

Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Gökçe ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra itfaiye müdürlüğünde bakımları yapılan sokak köpekleri, itfaiyenin neşe kaynağı oldu. Yavru iken kurtardıkları köpekler İtfaiye müdürlüğünün bahçesinde kar yağışı altında itfaiye müdürü Mehmet Gökçe ile eğlenceli anları kameralara yansıdı. Gökçe'nin atkısını ısırarak almaya çalışan ve onunla oynayan yavru köpekler kar altında doyasıya eğleniyor.

İtfaiye Müdürü Gökçe, " Demirbaşlarımız oldu artık. Kurtardığımız köpeklerden bir kısmına biz bakıyoruz, bir kısmını hayvan severlerimize verdik. Kendilerine bakanları seviyor köpekler. Bazıları çok hareketli. Elimizden geldiğince bakıyoruz, Allah dostlarına" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Safranbolu İtfaiye Gökçe Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title