Haberler

Omü Mühendislik Fakültesi 583 Mezun Verdi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi'nden 583 öğrenci mezun oldu.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi'nden 583 öğrenci mezun oldu.

Yaşar Doğu BESYO Spor Salonu'nda mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, Baro Başkanı Nejat Anıl, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu ve Prof. Dr. Hasan Gümüş, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, dekanlar, öğretim üyeleri ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin düzenlediği müzik dinletisi ile devam etti. İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu Selçuk Mahmut Özcan, mezun öğrenciler adına konuşma yaptı.

Açılış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fehmi Yazıcı, "Bu törenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sevgili öğrenciler, bizler sizleri iyi bir mühendis aynı zamanda örnek bir birey olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Sizlere vermiş olduğumuz eğitimle her türlü zorluğun üstesinden geleceğinize yürekten inanıyorum. Bizleri ve üniversitemizi her zaman iyi şeklide hatırlamanızı, bizleri en yakınınız olarak kabul etmenizi istiyorum. Sevgili mühendis arkadaşlarım, mesleğinizi icra ederken hiçbir şeklide doğruluktan ayrılmayın. Meslek hayatınıza başarılar ve ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan da, "4 yıl önce ailemize öğrenci olarak katılan çocuklarımızı bugün mühendis olarak uğurluyoruz. Bize düşen görev sizleri en iyi şekilde bilgi ve becerileri kullanmış olarak mezun etmektir. Bu bilgi ve becerileri size kazandırmak için üst düzeyde gayret gösteren hocalarınıza teşekkür ediyorum ve onları bu mutlu günlerinde tebrik ediyorum. Hayatta, mesleğinizde size angarya gibi gelen işlerden kaçmayın. O işler bir gün sizi aranan uzman kişiler yapacaktır. Yolunuz açık olsun"

şeklinde konuştu.

Dereceye giren öğrencilere plaket ve çiçek, ayrıca oda başkanları tarafından hediyeler takdim edildi. Mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından "Mühendislik Andı" okundu. Tören, kep atma ve müzik dinletisiyle son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hüseyin Akan Yaşar Doğu Gümüş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title