Haberler

Öldürülen Liseli Ahmet'in Öz Babası: Belki de Olayı Benim Üzerime Atacaklardı (3)

LİSELİ AHMET TOPRAĞA VERİLDİGeçen pazar günü Manisa'daki bir su kuyusunda cansız bedeni bulunan lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un cenazesi babası Mustafa Ali Coşkun'un köyü olan Yunt Dağı bölgesindeki Köseler Mahallesi'nde toprağa verildi.

LİSELİ AHMET TOPRAĞA VERİLDİ

Geçen pazar günü Manisa'daki bir su kuyusunda cansız bedeni bulunan lise öğrencisi Ahmet Coşkun'un cenazesi babası Mustafa Ali Coşkun'un köyü olan Yunt Dağı bölgesindeki Köseler Mahallesi'nde toprağa verildi.

Cenazeye geçen yıl okuduğu Menemen Şehit Kemal Ortaokulu'nun öğretmen ve öğrencileri ile Foça'da bir demir haddehanesinde çalışan babası Mustafa Ali Coşkun, teyzesi Esma Koç, dede Ahmet Koç ile çok sayıda kişi katıldı. Ahmet Coşkun'un cenazesi ikindi namazının ardından Köseler Camisi'ne getirildi. Baba Mustafa Ali Coşkun oğlunun tabutu başında bekleyip uzun süre gözyaşı dökerken, teyze Esma Koç musalla taşındaki tabuta sarılarak, "Kanaryam benim, seni annen için de öpüyorum" dedi.

Cenaze namazının ardından Ahmet Coşkun'un tabutu, eller üzerinde köy meydanında bulunan musalla taşına getirildi. Ahmet Coşkun için helallik isteyen köy imamı, "Cennete bir melek gönderdiğimize eminim" diye konuştu. Köy mezarlığına getirilen cenaze gözyaşları arasında toprağa verildi.

ANNESİ EVLENİNCE BUNALIMA GİRMİŞ

Ahmet Coşkun'un Şehit Kemal Ortaokulu'ndaki sınıf ve matematik öğretmenliğini yapan Sıdal İlbay Akın, geçen yılın ikinci yarısında annesi E.M.'nin, üvey babası M.M. ile evlenmesinden sonra öğrencisinin bunalıma girdiğini söyleyerek, çok çalışkan olan çocuğun daha sonra içine kapandığını dile getirdi.

Ahmet Coşkun'un sınıf arkadaşları da en son geçen yıl öz babası Mustafa Ali Coşkun'un okula gelerek Ahmet Coşkun'u aradığını ve para verdiğini söyledi. Baba Coşkun da olayı doğrulayıp oğlunu en son bir yıl önce gördüğünü belirtti.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR- İlker KILIÇARSLAN/MANİSA, -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ali Ahmet Koç Menemen Politika Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

title