Haberler

Berkin Elvan ve Ali İsmail Korkmaz'in İsimleri İzmir'de 2 Sokağa Kondu

Güncelleme:

Narlıdere'de kaymakamın veto ettiği Berkin Elvan ismi yeniden aynı sokağa verildi. Ayrıca sürpriz bir kararla başka bir sokağa da Ali İsmail Korkmaz ismi verildi.

İzmir Narlıdere'de bir sokağa verilen, Kaymakam Osman Aslan Canbaba'nın veto ettiği Berkin Elvan ismi yeniden aynı sokağa verildi. Meclisten bir de sürpriz bir karar çıktı. Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ali ismail Korkmaz'ın ismi de başka bir sokağa verildi.

İZMİR'DE 2 SOKAĞA İSİMLERİ KONDU

İzmir Narlıdere'de daha önce adı Yavuz Bingöl Sanat Sokağı olan sokağın adı Berkin Elvan olarak değiştirilmiş fakat bu değişiklik Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba tarafından veto edilmişti. Narlıdere Belediye Meclisi, o sokağa tekrar Berkin Elvan ismini verirken, Gezi olaylarında yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz'ın adını da bir başka sokağa verdi.

"SONU NEREYE GİDERSE GİTSİN"

Narlıdere Belediyesi'nin kurulduğu günden bugüne kadar ilk kez aldığı bir kararın Kaymakam tarafından veto edildiğini hatırlatan belediye başkanı Abdül Batur, "Bizim tavrımız belli. Meclis ve belediye başkanı olarak, aldığımız karardan dönecek değiliz. Bu işin sonu nereye kadar giderse gitsin, biz de sonuna kadar gideceğiz. Yavuz Bingöl Sanat Sokağı denilen sokağın adının Berkin Elvan Sokağı olarak değiştirilmesi vetoya karşı Narlıdere Belediye Meclisi tarafından yeniden oylandı. AK Partili iki meclis üyesinin ret oyuna karşı oy çokluğuyla kabul edildi" dedi.

SÜRPRİZ KARAR

Narlıdere Belediye Meclisi ayrıca sürpriz bir karar alarak Gezi olaylarında yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz'ın da ismini bir sokağa verdi. Narlıdere Kaymakamlığı'nın yanından geçerek cemevine doğru giden sokağa Ali İsmail Korkmaz'ın adının verilmesi meclis üyeleri tarafından sevinçle karşılandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali İsmail Korkmaz Berkin Elvan Narlıdere İzmir Önemsiz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

Abu Cemil Mobil-ANDROID:

derler ya gavur izmir .aynen öyle bir şey anlarsınız artık

13
8
yanıtYanıtla
yazıkmobilWeb@haberler.com:

Teröriste değer veren tek ülkeyiz vesselam ...

17
3
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU:

VATAN BÖLÜCÜLERİNE ANCAK GAVUR İZMİR VE DİN İSLAM DÜŞMANI CHP ZİHNİYETİ SAHİP ÇIKAR

15
4
yanıtYanıtla
Gâvur izmirMobil-IOS:

Onca şehidimiz dururken git bu iki milatının ismini ver.

16
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BARVO . . . . . . . . . . . . ÇOK İYİ OLMUŞ. İKİ DEMOKRASİ ŞEHİDİMİZİN ADI ÖLÜMSÜZLEŞMİŞ OLDU.

3
15
yanıtYanıtla
hls klş:

molotof atanların ismi sokaklara verilir olmuş ne kadarda enteresan Allah akıl fikir versin

14
2
yanıtYanıtla
Mechul:

ÇANAKKELEDE YATAN GERÇEK KAHRAMANLARIMIZIN BİRİNİN ADINI BİLİYORMUSUNUZ ALLAH AŞKINA

15
1
yanıtYanıtla
YAREN:

Berkin Elvanı ve Ali İsmail i de kahraman yaptı ya bu ülke. . . . Yakında apoyu da başkanı yapar artık. Beklerim. . .

13
3
yanıtYanıtla
YAREN:

Böyle safsatalar hep CHP zihniyetinden çıkar zaten. Muhalefet olacak ya. . . Yeri gelir Berkin olur yeri gelir Fethullah Gülen olur, yeri gelir İsmail olur. Bi kendileri olamadılar.

9
6
yanıtYanıtla
YAZIK:

VATAN UĞRUNA SAVAŞANLARI SOKAK İSİMLERİNE VERMEYİN TERÖRİST MOLOTOFÇU VURAN KURAN ZARAR VERENLERİN İSİMLERİNİ VERİN , NASIL BİR ÜLKE BU

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title