Haberler

Nevşehir'de Otobüse Binmeye Çalışan Yaşlı Adam Düştü

Güncelleme:

Nevşehir'de kırmızı ışıkta bekleyen halk otobüsüne binmeye çalışan bir kişi otobüse çarparak yaralandı. Yaşlı adamın dengesini kaybedip düşmesi sonucu meydana gelen kaza sonrası sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaşlı adam hareket eden otobüse binmeye çalıştı, dengesini kaybedip düştü

NEVŞEHİR - Nevşehir'de kırmızı ışıkta bekleyen halk otobüsüne binmeye çalışan bir kişi otobüse çarparak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza bugün sabah saatlerinde Atatürk Bulvarı Ziraat Bankası kavşağında meydana geldi. N.D. yönetimindeki 50 HO 1052 plakalı Nevşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsü, Atatürk Bulvarı Ziraat Bankası Kavşağı'nda kırmızı ışıkta durdu. Otobüsün ışıkta durduğunu gören A.A.otobüse binmek için harekete geçti. Yeşil ışık yanması ile birlikte hareket eden otobüse çarpan A.A. bir anda yere düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de A.A.'yı olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nevşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title