Haberler

Mut'ta mahalleleri bağlayan yollar onarılıyor

Güncelleme:

Mersin Büyükşehir Belediyesince, Mut ilçesinde 12 mahalleyi birbirine bağlayan Çömelek Mahallesi Göğden grup yolunda bakım çalışması gerçekleştirildiği bildirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesince, Mut ilçesinde 12 mahalleyi birbirine bağlayan Çömelek Mahallesi Göğden grup yolunda bakım çalışması gerçekleştirildiği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kırsal bölgelerdeki çalışmalarını sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Mut ilçesinde 12 mahallenin ortak kullanımında olan ve Silifke ilçesinin bazı mahalle sakinlerinin de ulaşım için kullandığı Göğden grup yolunda bakım çalışması gerçekleştirdi. Çömelek Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve uzun yıllardır bakım yapılmayan 13 kilometrelik Göğden yayla yolunda stabilize malzemeli bakım çalışması yapan ekipler, bölge halkına rahat bir ulaşım sağladı.

"Yıllardır bu yollarda kumlama hiç yapılmamıştı"

Yolu kullanan mahallelerden biri olan Çatalharman Mahallesi'nin Muhtarı Serkan Tarsuslu, uzun yıllardır kullandıkları yolda bakım çalışması yapılmadığının ifade ederek, "Yıllardır bu yollarda kumlama hiç yapılmamıştı. Vahap Seçer Başkanımız bu yıl kumlama çalışması yapılmasını sağladı. Sağ olsun, Allah razı olsun" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Silifke Mersin Mut Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title