Haberler

MÜSİAD Ailesi; Orucunu Yetimlerle Birlikte Açtı…

MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetimi; bu yılki iftarına protokolü davet etmeyerek; oruçlarını YÖÇEYDER üyesi yetim - öksüz çocuklar ve aileleriyle birlikte açtı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Yönetimi; Geleneksel İftar Programı'nı; bu yıl Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (YÖÇEYDER) üyesi yetim çocuklar ve onların aileleriyle birlikte düzenledi. MÜSİAD Sakarya Şubesi Ailesi; bu yılki İftarını, alışılmışın dışında protokol mensuplarıyla değil, yetim ve öksüz çocuklarla birlikte düzenledi.

MÜSİAD ÜYESİ

Nehirland Resturant'ta MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci'nin ev sahipliğinde gerçekleşen anlamlı İftar'a; MÜSİAD Sakarya Şubesi üyesi olan AKP Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcılarından Ali Reis Topçu ve Mehmet Zeki Kaldırım, Kızılay Sakarya Şube Başkanı Ahmet İşgüzar, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, SASİAD Başkanı Hasan Çelebi, MÜSİAD Sakarya Şubesi Dönem Başkanları Mehmet Aracı ve Necati Atalay, YÖÇEYDER Başkanı İsmail Eminler, Genç MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Zahit Elmas ile MÜSİAD Üyeleri katıldı.

MÜSİAD'TAN 2868'E MESAJ

Okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, tüm davetlilere hitaben selamlama konuşması yapan MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci; Ramazan ayının öneminden bahsederek, yetim - öksüz çocuklarla birlikte İftar yapmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. Katılan MÜSİAD Üyesi tüm davetlilere Somali'ye yardım yapmaya çağrıda bulunan İnci; herkesin Kızılay'ın 2868 yardım hattına mesajı atmalarını istedi. Katılımcı MÜSİAD üyeleri, Halit İnci'nin bu çağrısı sonrası cep telefonları çıkararak, hep birlikte 2868'a mesaj atarak, destek verdi. Program sonrasında; MÜSİAD Sakarya Şubesi katılan tüm yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerine bayramlık yardımında bulunurken, Kızılay Sakarya Şubesi 'giyim', Hancıoğlu Kırtasiyede 'okul malzemeleri' hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

24 Mayıs Cuma yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? 24 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 24 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 23 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı?
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title