Haberler

Muhtarlardan Belediye Başkanı Çakır'a Teşekkür

Güncelleme:

Çalışmalar kapsamında, Ataköy ve Paşaköşkü mahallelerinden geçen İsmetpaşa Caddesi'nde de alt ve üst yapı yenileniyor.

Ataköy Mahalle Muhtarı M. Ali Afşin: "Yaya kaldırımlarında kullanılan doğal mermerdir. Özellikle bayanlar burada rahat yürüyecekler. Bu kadar inceliği düşünen bir yönetimin takdir edilmesi lazım."

Paşaköşkü Mahallesi Muhtarı Turan Şahinoğlu: "Hizmetlerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız ve ekibine tüm mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederim."

Malatya Belediyesi tarafından kent genelinde sürdürülen değişim, dönüşüm ve yenileme projesi çalışmaları, havaların yağışsız olmasından da istifadeyle tüm hızıyla devam ediyor.

İçme suyu hattının Q 700'lük borularla değiştirildiği caddede, yağmur drenaj kanalları yapıldı, kanalizasyon hattı yenilendi ve elektrik şebekesi yer altına alındı. Yapılan çalışmalarla tüm altyapının yenilendiği caddede, kaldırımlar da doğal taş malzemesiyle kaplanıyor.

Ataköy Mahallesi Muhtarı Afşin: "Başkan Çakır elini değil, bedenini taşın altına koymuştur."

Ataköy Mahalle Muhtarı M. Ali Afşin, 3 dönemdir muhtarlık yaptığını belirterek, "Daha önceki yönetimler elbette şehrimize bir şeyler yapmışlardır, ama ben şunu açık yüreklilikle söyleyeyim ki ilk defa Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır elini değil, bedenini taşın altına koymuştur. Ben buna hayranım. Ben bunu her tarafta yüksek sesle söylüyorum" dedi.

Muhtarlık parkında daha önce gündüz bile bir bayanın geçmekte zorlandığını ifade eden Afşin, "Şimdi gecenin hangi saatinde olursa olsun insanlar rahatlıkla geliyor geçiyor, eğleniyor ve buradaki sosyal tesislerden faydalanıyor. İsmetpaşa Caddesi'nde yapılan çalışma ise sadece yaya kaldırım çalışması değil. Bunu özellikle söylüyorum. Buranın altyapısı yenilendi. Yapılan çalışma en az 50 sene ileriye yönelik bir çalışma oldu" şeklinde konuştu.

Afşin: "Mahallenin yüzde 99'u memnundur"

Afşin, Işıklandırma çalışmasının yapılmasıyla caddeye hayran kalınacağını belirterek, konuşmasına şöyle devam etti:

"Buradaki esnafım rahat edecek, ikamet eden insanlar huzur içerisinde olacak. Hasanbey Caddesi yapıldı, ışıl ışıl. Yaya kaldırımlarında kullanılan doğal mermerdir. Özellikle bayanlar burada rahat yürüyecekler. Bu kadar inceliği düşünen bir yönetimin takdir edilmesi lazım. Sayın Belediye Başkanıma, gerek şahsım ve gerekse mahallem adına tekrar tekrar teşekkür ediyorum, sağolsun. Şunu da söyleyeyim özellikle Ataköy mahalle sakinlerinin yüzde 99'u yapılan hizmetlerden memnundur."

Paşaköşkü Mahallesi Muhtarı Şahinoğlu: "Belediye Başkanıma teşekkür ederim."

Paşaköşkü Mahallesi Muhtarı Turan Şahinoğlu da 3 dönemdir muhtarlık yaptığını dile getirerek, "İsmetpaşa Caddesi'nde yapılan çalışmalarla ilgili olarak Başkan Yardımcımız Hasan Atay ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Mert'le istişare edip, her gün eksikliklerimizi kendilerine bildiriyoruz ve onlar da bize en güzel şekilde yardımcı oluyorlar. Hizmetlerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız ve ekibine tüm mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Belediyesi Yüksel Çakır Ataköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title