Haberler

Molotofçular Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde çıkan olayları protesto etmek isteyen BDP yanlısı bir grubun, Diyarbakır'da önceki gün çıkardığı olaylar sırasında AK Parti Bağlar ilçe binasına yapılan molotof kokteyli saldırı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde çıkan olayları protesto etmek isteyen BDP yanlısı bir grubun, Diyarbakır'da önceki gün çıkardığı olaylar sırasında AK Parti Bağlar ilçe binasına yapılan molotof kokteyli saldırı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis, zanlıları belirlemek için görüntüleri incelemeye aldı.

Diyarbakır'da, önceki gün BDP yanlısı bir grubun Hatay'ın Dörtyol İlçesi'nde çıkan olayları protesto etmek için düzenlediği gösteride, önce polise havai fişek ve ses bomları atarak saldıran yüzleri maskeli grubun, AK Parti Bağlar ilçe binasına molotof kokteyli ve taşlı saldırısı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yaklışık 20 kişilik grubun koşarak yaklaştığını gören bir çocuk bisikletini alarak olay yerinden kaçarken, bir kadın ise koşarak AK Parti ilçe binasına sığınıyor.

Güvenlik kamerasının çektiği görüntüleri incelemeye alan polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

DİYARBAKIR- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title