Haberler

Milas Yeni Barajına Kavuşacak

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Milas Gökçeler Barajı Planlama Raporu İhalesi’nin ekim ayı içerisinde yapılacağını ve ihalenin ardından inşaata başlanacağını müjdeledi.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Milas Gökçeler Barajı Planlama Raporu İhalesi'nin ekim ayı içerisinde yapılacağını ve ihalenin ardından inşaata başlanacağını müjdeledi.

Milaslı çiftçilerin dört gözle beklediği baraj müjdesi, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nden geldi. Uzun zamandır kuraklıkla mücadele eden ve yapılması halinde bölgede bulunan mümbit topraklara can suyu olacak olan Gökçeler Barajı'nın yapımına hız verildi.

Gökçeler Barajı projesine hız veren Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Gökçeler Barajı Planlama Raporu İhalesi'nin ekim ayı içerisinde yapılacağını ve ihalenin ardından inşaata başlanacağını müjdeledi.

Gökçeler Barajı'nın yapımının tamamlanmasıyla birlikte, tarımsal sulamada problemin çözümlenmesi ve mümbit topraklarda tarımsal faaliyetlerin artırılması hedefleniyor.

Yapımı planlanan Milas Eşence ve Gökçeler Barajlarının projesinin hızlandırılması için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na talepte bulunan AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Levent Akyer, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden gelen bilgiyle ilgili duyuruda bulundu.

Daha önce Eşence ve Gökçeler Barajları için talepte bulunduğunu aktaran Akyer, konuyla ilgili Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden cevap geldiğini söyledi. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Gökçeler ve Eşence Barajları ile ilgili şu bilgileri paylaştı: "Milas Eşence Barajı'nın planlama raporu hazırlanmaktadır. Milas Gökçeler Barajı Planlama Raporu İhalesi, 2017 yılı Ekim ayında yapılacaktır. Planlama raporlarının tamamlanmasına müteakip, proje ve inşaat aşamalarına geçilecektir."

Mümbit topraklara can verecek olan Gökçeler Barajı'nın Planlama Raporu İhalesi, bu ay içerisinde yapılacak ve ihalenin ardından baraj inşaatına yakın zamanda başlanacağını bildirdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gökçeler Milas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title