Haberler

Mihalıççık'ta kavga: Bir kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Mihalıççık ilçesinde, Ferahi K., (63), aralarında husumet olan Ertuğrul Akan'ı (64) çıkan kavgada sopayla dövdü. Ağır yaralanan Akan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ESKİŞEHİR'in Mihalıççık ilçesinde, Ferahi K., (63), aralarında husumet olan Ertuğrul Akan'ı (64) çıkan kavgada sopayla dövdü. Ağır yaralanan Akan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Mihalıççık ilçesine bağlı Güce Mahallesi'nde oturan Ferahi K.,  aralarında daha önceden husumet olan Ertuğrul Akan ile dün sokakta karşılaştı. İkili arasında tartışma kavgaya dönüştü ve Ferahi K., sopayla döverek Ertuğrul Akan'ı başından ağır yaraladı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Akan, ambulansla kaldırıldığı Eskişehir Şehir Hastanesinde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından şüpheli Ferahi K., gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli,  ifadesi için Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Soruşturma sürüyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mihalıççık Kavga Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title