Haberler

Meteoroloji'den 4 İl İçin  Kuvvetli Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kahramanmaraş, Adana, Osmaniye ve Hatay için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kahramanmaraş, Adana, Osmaniye ve Hatay için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü  yarın gerçekleşmesi beklenen  sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olacağının tahmin edildiğini, vatandaşlar tarafından  ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışına karşı dikkatli olunması gerktiğini kaydetti. Meteoroloji'nin kuvvetli yağış uyarısında bulunduğu 4 il şu şekilde: " Doğu Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Kahramanmaraş'ın güneybatı çevrelerinde (Andırın) kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

"ADANA'NIN KUZEY VE DOĞU İLÇELERİNDEKİ KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT"

"Doğu Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Adana'nın kuzey ve doğu ilçelerinde (Aladağ, Kozan, Karaisalı, Saimbeyli, Tufanbeyli, Feke ve Ceyhan) kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

"KUVVETLİ SAĞANAK VE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR"

"Doğu Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın  Osmaniye çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

"HATAY'IN KUZEY KESİMLERİNDE BEKLENEN KUVVETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT"

"Doğu Akdeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın Hatay'ın kuzey kıyı ilçelerinde (Dörtyol ve Erzin) kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. " - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title