Haberler

Merhum babasının mevlid törenine giderken kazada öldü -

Sakarya'nın Geyve ilçesinde görevli bir öğretmen, geçen hafta vefat eden babasının mevlid törenine katılmak üzere yanına iki çocuğunu alıp otomobiliyle memleketi Balıkesir'e giderken Bursa'da kaza yaptı.

Sakarya'nın Geyve ilçesinde görevli bir öğretmen, geçen hafta vefat eden babasının mevlid törenine katılmak üzere yanına iki çocuğunu alıp otomobiliyle memleketi Balıkesir'e giderken Bursa'da kaza yaptı. Kazada, öğretmen yaşamını yitirdi, yanındaki iki çocuğu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet İlkokulunda görevli sınıf öğretmeni 50 yaşındaki Ali Arşal, geçen hafta ölen babası için Balıkesir'de okutulacak mevlide katılmak amacıyla kızı Seval (19) ve oğlu Serhat Arşal'ı (12) yanına alarak 10 UP 193 plakalı otomobiliyle yola çıktı.

Ali Arşal'ın kullandığı otomobil, Bursa-İzmir Çevre Yolunun Çağlayan köyü mevkisinde sollamaya çalıştığı Turan Doğan yönetimindeki 42 CFM 61 plakalı tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle Cesim Otken idaresindeki 10 TL 456 yolcu otobüsünün önüne savrulan otomobil, daha sonra bariyere sıkıştı.

Olay yerinde hayatını kaybeden sürücü Arşal'ın cesedi, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kazada yaralanan ve 112 Acil Servis ekiplerince Uludağ Üniversitesi (UÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Seval ve Serhat Arşal'ın hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Seval Arşal'ın, hastanede görevlilere, araçta annesi Yaşariye Arşal'ın da bulunduğunu söylemesi üzerine güvenlik güçleri tarafından olay yerinde arama yapıldı. Daha sonra kadının Balıkesir'de bulunduğu ve kazanın şokuyla kızın yanlış bilgi verdiği anlaşıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Sakarya Geyve Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title