Haberler

Melih Gökçek Hakkındaki 'Parsel Parsel' Soruşturmasına Takipsizlik

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Gökçek hakkında "Ankara'yı parsel parsel sattı" sözlerine yönelik başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında "Bir takım çevrelerle hukuk dışı ilişkiye girdiği, Ankara'yı parsel parsel sattığını hukuksuzluklara ilişkin bildiklerini kamuoyuna sunacağı" yönündeki iddiaları üzerine başlatılan soruşturmada savcılık, "takipsizlik" kararı verdi.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Memur Suçları Bürosu, TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi ve bazı vatandaşların yaptığı suç duyuruları üzerine başlattığı soruşturmayı tamamladı.

"BELGE VE DELİL SUNULMADI"

Memur suçları savcılığında tek dosya da toplanan suç duyurularını yürüten savcılık, "Suç duyurusunda bulunanların herhangi bir belge ve delil sunmadıkları, televizyonlardaki açıklamalar üzerine sadece savcılığa dilekçe verdikleri" gerekçesiyle şüpheli Melih Gökçek hakkında "takipsizlik" kararı verdi.

YENİ SUÇ DUYURULARI VAR

Savcılık yetkilileri, "takipsizlik" kararını doğrularken, tartışma süreci devam ettiği için kendilerine yeni suç duyurularının yapıldığını belirttiler. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bülent Arınç Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (175)

VAKFIKEBİRLİ:

yagı akp nin elinden kurtulmalı bağımsız olmalı ADANA belediye başkanını 4 yıl çalıştırmayan lar GÖKÇEK sıra gelince bir şey yok bırak müslüman olmayı insan olan bu ayrımcılığı görür ama adalet çömüş

38
0
yanıtYanıtla
DE GEDİN BENİ GÜNAHA SOKMAN LA:

ADAMIN TİPİ GÖSTERİYOR ZATEN PARSELCİ OLDUĞUNU. . .

30
2
yanıtYanıtla
Cevat5555555:

Hep bu MHP liler yüzünden bu hırsızlar rahat ediyor tam kuyrukları kıstırılacakken MHP liler sayesinde kurtuldular yazık

25
4
yanıtYanıtla
Mahir Dinler:

Ankara gibi bir başşehiri 25 yıl süreyle belediye başkanı olarak yönetmek kolay bir iş değildir. Cumhuriyet tarihinde böyle bir şey yok. Burada abuk sabuk eleştiri yapanlar bunu biraz düşünsünler

3
25
yanıtYanıtla
çırak:

Evet arkadaşım bir ülkenin başkentini dünyadaki kabile devletlerinden bile geri bırakan dünyada hiç bir konuda adını duyuramayan bir başgan. daha küçük ülkelerde bile başkentler angaradan ünlü ve modern. çocuk koysan angaranın başına angaranın geliriyle angarayı küçük türkiye yapardı ama angaraya bir kaç beton bina park ve iki teleferik haa birde karayalçının başlatıp seçilemeyince melihin bitirdiği metro angaralılara yetiyo demekki. İstanbula bakın eskişehire bakın kayseriye bakın utanın.

yanıt1
yanıt0
ali:

Başka karar verse hakimin ayağı kayar.

28
0
yanıtYanıtla
ANTİakapekaka:

TABİKİ TAKİPSİZLİK KARARI VERECEKLER. AKSİ HALDE HEM HAKİMLİK HAYATI SONA ERER HEM DE PARALELCİ DAMGASI YİYEREK ÖMRÜ BOYUNCA BU DAMGADAN KURTULAMAZDI O HAKİMLER!

26
1
yanıtYanıtla
Alptürk:

Akp Adaletle. Kaçırma Partisi

20
4
yanıtYanıtla
ismet aytar:

yargıya güvenmiyorum

23
0
yanıtYanıtla
atom..:

bu adamların döneminde öyle yolsuzluklar var ki. . . allah yedirmesin. . .

18
4
yanıtYanıtla
Tüm 175 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title