Haberler

Mardin'de trafik kazası: 1 ölü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe - Viranşehir karayolunda sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 47 PC 084 plakalı kamyon, yolun karşısına geçmeye çalışan Cemile Saruhan'a (64) çarptı. Saruhan olay yerinde hayatını kaybetti. Saruhan'ın cesedi Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada kazanın meydana geldiği yerde toplanan bir grup, bölgede üst geçit ve trafik ışıklarının bulunmaması nedeniyle sürekli kazaların yaşandığını gerekçe göstererek, oturma eylemi yaptı.

Olay yerine gelen Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Ferhan Türk ve Emniyet Müdürü Abdullah Ergen yolu trafiğe kapatan grup ile görüştü.

Kaymakam Ermiş, burada yaptığı konuşmada, Kızıltepe'de en önemli sorunun üst geçit olduğunu belirterek, sürekli bu konuyla ilgilendiğini ve çözümü için elinden geleni yapacağını söyledi.

Emniyet Müdürü Abdullah Ergen de ikna olmayan vatandaşlara yolda sinyalizasyon ışığı ve üst geçit yapılması için yetkililerle yapılan yazışmaları gösterdi.

Görüşmelerin ardından vatandaşlar, oturma eylemini sona erdirerek yolu trafiğe açtı.

Kaynak: AA / Güncel

Kızıltepe Devlet Hastanesi Viranşehir Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title