Haberler

Manisa Ziraat Odalarında Başkanlık Seçimi

Manisa'nın Kula ve Demirci ilçelerinde ziraat odası başkanları seçildi.

Manisa'nın Kula ve Demirci ilçelerinde ziraat odası başkanları seçildi.

Kula ilçesinde Ziraat Odası Başkanlığına yeniden Nuri Topal seçildi.

Oda binasında gerçekleşen seçimlerde mevcut başkan Topal tek listeyle seçime katıldı.

Divan başkanlığını Gölmarmara Ziraat Odası Başkanı Erdal Ziyan'ın yaptığı seçimlerde Topal 61 delegenin 55'inin oyunu alarak 5'inci kez başkanlığa seçildi.

Seçimlerde 1 oy da geçersiz sayıldı.

Topal seçim sonrasında yaptığı konuşmada, "Seçimin, odamıza ve çiftçilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Güveniniz ve takdiriniz ile 5 kez seçildiğim odamıza daha faydalı ve kaliteli hizmet vermek için çalışmaya devam edeceğim." diye konuştu.

Demirci'de yeniden Karakaya

Demirci Ziraat Odası 6. Olağan Genel Kurulunda, başkanlık için 2 aday yarıştı.

Seçimde 99 delege oy kullandı. Mevcut başkan Mehmet Karakaya 85, İsmail Darıcı ise 14 oy alırken, 1 oy geçersiz sayıldı.

Seçimin ardından delegelere hitap eden Karakaya, "Çiftçilerimizle birlikte bundan sonra da odamızı daha yüksek mevkilere taşımak için çalışacağız." dedi.

Karakaya'nın yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı:

Nazlım Sevim, Halil Demirel, Erdoğan Yıldırım, Mesut Topaloğlu, Burhan Dağlar, Halil Akdemir, Mehmet Aksoy, İsmail Akbulut, Yaşar Kavak, Mehmet Öztürk, Şerafettin Ercan, Ali İhsan Yaman, Zeki Açık, Ali Koç, Ali Rıza Kaya, Ali Yaraşan, Bayram Çelik, Mustafa Çiftçi, Sabri Korkmaz ve Mehmet Ünlü.

Kaynak: AA / Güncel

Demirci Kula Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title