Haberler

Manisa Bayraklarla Donatıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu katlamak amacıyla şehir giriş ve çıkışlarını Türk bayraklarıyla donattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu katlamak amacıyla şehir giriş ve çıkışlarını Türk bayraklarıyla donattı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu tam manasıyla yaşatmak için üzerlerine düşeni yaptıklarını söyledi.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki Türk ordusunun Yunan işgal kuvvetlerine karşı büyük bir zafer elde ettiği Büyük Taarruz'un 95'inci yıldönümü dolayısıyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Manisa'da da Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek bir dizi programla kutlanacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri de, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile birlikte kutlu zafer öncesi şehri bayraklarla donattı. Gecenin ilk saatlerinden itibaren şehrin giriş ve çıkışları, ana arterleri, cadde ve sokakları Türk bayraklarıyla süslendi.

Başkan Ergün fener alayına davet etti

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95'inci yıldönümünü coşkuyla kutlamak için hazırlıklar yaptıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bayram öncesi zabıta ekiplerimiz şehrimizi Türk bayraklarıyla donattı. Ayrıca 30 Ağustos günü Sultan Camii önünden Cumhuriyet Meydanı'na fener alayı düzenleyeceğiz. Cumhuriyet Meydanı'nda Emre Altuğ halk konseriyle zafer coşkusunu en güzel şekilde yaşatacağız. Manisalıları bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum. Bu vesileyle büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, kahraman silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Zafer Haftası Cengiz Ergün Politika Güncel Haberler

title