Haberler

Malatya'da geniş çaplı su kesintisi

Güncelleme:

Malatya'da Cumartesi günü 52 mahallede 18 saat süreyle içme suyu kesintisi yapılacak.

Malatya'da Cumartesi günü 52 mahallede 18 saat süreyle içme suyu kesintisi yapılacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuyuönü içme suyu deposu isale hattı üzerine yapılan hidroelektrik santralinin bağlantı çalışmalarından dolayı 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü 06: 00 ile 24.00 saatleri arasında Malatya merkez ilçeler Battalgazi ve Yeşilyurt'a bağlı 52 mahallede suların kesileceğini duyurdu.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Kuyuönü içmesuyu deposu isale hattı üzerine Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan hidroelektrik santralinin bağlantı çalışmalarından dolayı 08.08.2020 Cumartesi günü saat 06: 00 ile 24: 00 saatleri arasında Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerimize bağlı bazı mahallerimizde su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşlarımızın her hangi bir sıkıntı yaşamaması için gerekli tedbirleri almaları hususunda kamuoyuna duyurulur" denildi.

Cumartesi günü 18 saat süreyle su kesintisi yapılacak mahalleler şunlar:

Battalgazi İlçesi: Alişar, Alacakapı, Bahçelievler, Boran, Bulgurlu, Dolamantepe, Hanımınçiftliği, Hasırcılar, Hatunsuyu, Kadıçayırı, Karabağlar, Karahan, Kemerköprü, Meydanbaşı, Serintepe, Toptaş, Toygar ve Yeni Mahalle.

Yeşilyurt İlçesi: Atatürk, Bentbaşı,Eski Sanayi Sitesi Özsan Sanayi Bölgesi, Cevatpaşa, Cumhuriyet, Çarmuzu, Çavuşoğlu, Çilesiz, Çukurdere, Dilek, Gazi, Hoca Ahmet Yesevi, İlyas, İnönü, İskender, Karakavak, Kaynarca, Kendirli, Kiltepe, Koşu, Koyunoğlu, Mahmutlu, Melekbaba, Merkez Fatih, Özalper, Samanköy, Seyran, Şeyh Bayram, Tecde, Topsöğüt, Turgut Özal, Yaka, Yeşilkaynak ve Zaviye. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Battalgazi Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title