Haberler

Malatya, Başbakan Erdoğan'ı Karşılamaya Hazırlanıyor

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başbakan Erdoğan'ın Malatya'ya yakışır bir şekilde karşılanacağını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'ya yakışır bir şekilde karşılanacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçim çalışması nedeniyle Malatya'ya da geleceğini belirterek, "Sayın Başbakanımız Malatya'ya da gelecek. Ancak ziyaret günü tam netleşmedi. Açıklandığı zaman hazırlıklarımıza başlayacağız" dedi.

Çakır, Erdoğan için özel bir programın mutlaka olacağını ifade ederek, "Hem Başbakanımız ve hem de cumhurbaşkanı adayımız. İlimizde en iyi şekilde karşılayacağız. Malatya olarak bugüne kadar Başbakanımızın yaptığı her ziyaret ve her mitingi Türkiye'de günlerce konuşulur oldu. Bu ziyaretinde de Başbakanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız. Cumhurbaşkanlığına giden yolda inşallah Malatya'da büyük bir güç vermiş olacağız, moral vermiş olacağız" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan'ın Malatya programının önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacağı belirtildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Yüksel Çakır Ahmet Çakır Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title