Haberler

Mahmut Aslan: "Milletin Önüne Getirilen Hain Planların Hepsini Reddediyoruz"

Kızılay Meydanı'nda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" binlerce vatandaşın katılımıyla sürüyor.

Kızılay Meydanı'nda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" binlerce vatandaşın katılımıyla sürüyor.

Meydana her gece adeta akın eden vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları, Türkçe ve İngilizce pankartlar, şehitlerin fotoğraflarıyla slogan atarak darbe girişimine tepki gösteriyor.

Mehter gösterileri sunulan alanda, dev ekranlardan 15 Temmuz'da yaşananlarla ilgili görüntüler de izletiliyor.

Alandaki vatandaşlara, çeşitli kurumlar, belediyeler ve sivil toplum kuruluşları tarafından su, kumanya ve çay ikram ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti'li bazı milletvekilleri ve kimi sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, meydana kurulan platformdan halkı selamladı.

Vatandaşlara hitap eden Gökçek, 7 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı'da yapılacak mitinge katılmak isteyenlerin Ankara'dan otobüslerle günübirlik ulaşımını sağlayacaklarını açıkladı.

HAK-İŞ'in düzenlediği yürüyüş

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ile bu konfederasyona bağlı bazı sendikaların temsilci ve üyeleri, Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı'dan yaklaşık 3 bin kişilik grupla Kızılay'a yürüdü.

Yürüyüşün ardından Kızılay'da konuşan Arslan, milletin 15 Temmuz'dan beri her akşam bu meydandan "Milli iradeden başka irade tanımıyoruz." diye haykırdığını vurguladı.

Vatandaşların, milletin seçtiklerinin dışında başka bir iradeyi tanımadıklarını da haykırdığını dile getiren Arslan, "Milletin önüne getirilen hain tuzakların, hain planların hepsini reddediyoruz. Başta Pensilvanya'daki hain olmak üzere bütün planları, FETÖ çetesinin planlarını, ihanetlerini elimizin tersiyle itiyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Arslan Melih Gökçek Kızılay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title