Haberler

Maçın Ardından - Cihat Arslan

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cihat Arslan'ın açıklamaları. - Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan: "Kupanın son maçını oynamak bizim için avantaj oldu"- Dardanelspor Teknik Direktörü Uygun: "Pazar günü esas hedefimiz olan lig maçımız var. Bir an önce hem mental hem de fiziksel olarak toparlanıp o maça hazırlanmamız lazım" Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Dardanelspor'u 5-0 yenerek gruplara kalan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Kupanın son maçını oynamak bizim için avantaj oldu" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cihat Arslan'ın açıklamaları. - Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan: "Kupanın son maçını oynamak bizim için avantaj oldu"- Dardanelspor Teknik Direktörü Uygun: "Pazar günü esas hedefimiz olan lig maçımız var. Bir an önce hem mental hem de fiziksel olarak toparlanıp o maça hazırlanmamız lazım" Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Dardanelspor'u 5-0 yenerek gruplara kalan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Kupanın son maçını oynamak bizim için avantaj oldu" dedi.Cihat Arslan, düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşma öncesi futbolcularını maçı ciddiye almaları için uyardığını söyledi.Kupa maçlarının enteresan skorlara sahne olduğunu belirten Arslan, "Kupanın son maçını oynamak bizim için avantaj oldu. Futbolcu kardeşlerim 3-4 Süper Lig takımının elendiğini gözleriyle gördüler. Onun için biz maça çok ciddi başlayalım, sonra ipin ucunu kaçırmayalım dedik. Bunu gerçekleştirdik. Maçı ciddiye aldıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum. Oynamayan oyuncularımın form durumları da gayet iyi" diye konuştu.Arslan, 8 günde 3 maç oynayacaklarının hatırlatılması üzerine, "Çok zorlu bir Sivaspor maçına çıkacağız. Sivaspor'un yetenekli oyuncuları var. Hedefimiz yine galip gelebilmek" dedi.Kupada hedeflerinin olup olmadığı sorusuna Arslan, "Biz maç maç bakıyoruz. Her maç için galibiyet hedefimiz var. Bu hedefler, galibiyetler nereye götürür, inşallah güzel yerlere götürür. O zaman hedef koyabiliriz. Biz işin söyleminde değil işi hayata geçirme tarafındayız. İnşallah öyle olur" yanıtını verdi. - Dardanelspor cephesiDardanelspor Teknik Direktörü Fatih Uygun ise, Akhisar Belediyespor'u kupa ve Spor Toto Süper Lig'deki performanslarından dolayı kutladı.Çanakkale Dardanel'in futbolda temsilciler olduklarını dile getiren Uygun, "Bu akşam da Türkiye Ziraat Kupası'nda temsil ettiğimiz için oyuncularımla gurur duyuyorum. Genç, yetenekli ve aynı zamanda tecrübesiz oyuncularımız var. Böyle atmosferde rakip Süper Lig takımı. Pazar günü esas hedefimiz olan lig maçımız var. Bir an önce hem mental hem de fiziksel olarak toparlanıp o maça hazırlanmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Akhisar Belediyespor Türkiye Kupası Dardanelspor Cihat Arslan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title