Haberler

Libya'ya Vizesiz Geçiş Yarın Başlıyor

Türkiye ile Libya Arasındaki Vize Muafiyeti Anlaşması Çerçevesinde İki Ülke Vatandaşlarının Birbirlerinin Ülkelerine Yapacakları Seyahatlerde Vizesiz Geçiş Uygulamasının Yarın Başlayacağı Bildirildi.

Türkiye ile Libya arasındaki vize muafiyeti anlaşması çerçevesinde iki ülke vatandaşlarının birbirlerinin ülkelerine yapacakları seyahatlerde vizesiz geçiş uygulamasının yarın başlayacağı bildirildi.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti ile Libya Arap Halk Sosyalist Büyük Cemahiriyesi Arasında Vizelerin Karşılıklı Kaldırılmasına Dair Mutabakat Zaptı"nın dün Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Libya Dışişleri Bakanı Musa Kura arasında imzalandığı hatırlatıldı.

Bu çerçevede diplomatik, hususi ve umuma mahsus pasaport ile hizmet pasaportu hamili iki ülke vatandaşlarının, 180 gün içinde 90 günü aşmayan seyahatleri için karşılıklı olarak vizeden muaf kılındığı belirtilen açıklamada, Türk ve Libya vatandaşlarının birbirlerinin ülkelerine yapacakları seyahatlerde vizesiz geçiş uygulamasının yarın başlayacağı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title