Haberler

Lassa?nın Global Yolculuğunda 41?inci Mağaza Yatırımı Barselona?ya

Türkiye'nin lider, Avrupa'nın yedinci büyük lastik üreticisi Brisa'nın markası Lassa, global yolculuğunda yeni adımını Barselona'da attı.

Türkiye'nin lider, Avrupa'nın yedinci büyük lastik üreticisi Brisa'nın markası Lassa, global yolculuğunda yeni adımını Barselona'da attı. Dünyada 70'e yakın ülkede operasyonlarını sürdüren ve 120'nin üzerinde tabelalı satış noktasına sahip olan Lassa, İspanya'daki 41'inci mağazasını Barselona'da açtı. FC Barcelona Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla tarihe geçen Lassa, böylece İspanya'daki satış ağına güç katmış oldu.

Türkiye'nin lider, Avrupa'nın yedinci büyük lastik üreticisi Brisa'nın markası Lassa, FC Barcelona iş birliğinin ardından, İspanya'daki güçlü varlığını sürdürüyor. Dünyada 70'e yakın ülkede operasyonlarını sürdüren ve 120'nin üzerinde tabelalı satış noktasına sahip olan Lassa, İspanya'daki 41'inci mağazasını Barselona'da açtı. 14 Eylül'de Barselona'da gerçekleşen açılışa Türkiye Cumhuriyeti Barselona Başkonsolosu Emir Salim Yüksel, Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, Brisa Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bayman, Brisa Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Halit Şensoy ve Lassa İspanya Distribütörü Safame Commercial Jesus Mesas katıldı.

Lipecar mağazası, Barselona'nın Dreta de l'Eixample semtinde, üç ana caddenin kesiştiği stratejik bir noktada açıldı. 110 metrelik bir alana yayılan mağazada binek, 4x4 ve ticari araç lastiklerinin satışının yanısıra, bakım ve servis hizmetleri sunuluyor.

.

Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:

'Türkiye'de doğan Lassa markamızla bugün 70'e yakın ülkede operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Bu ülkelerden biri olan İspanya bizim için çok önemli bir pazar. FC Barcelona Kulübü ile imzaladığımız sponsorluk anlaşmasıyla Lassa'yı tüm dünyadaki araç sürücüleriyle buluşturmak ve kendimizi anlatmak için önemli bir adım attık. Sadece İspanya'da değil, aktif olduğumuz bütün pazarlarda marka bilinirliğimizi ve imajımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz. Dünya çapında 124 mağazamızın 40'ının bulunduğu İspanya'da, 41'inci mağazamızı Barselona'da açıyoruz. İspanyol araç sahipleri ve sürücülerle Lassa'yı buluşturuyoruz. Lastik satış ve bakım hizmetlerini Lassa kalitesiyle sunmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye'den çıkan Lassa'nın global bir marka olma yolculuğunda Barselona'da yer almaktan mutluluk duyuyoruz.'

Brisa hakkında:

Dünyanın en büyük lastik üreticisi Bridgestone ile Sabancı Holding'in ortak kuruluşu olan Brisa, Türkiye lastik endüstrisinin lideridir. Brisa'nın kökleri, Sabancı Holding ve ortaklarının girişimiyle 1974 yılında kurulan Lassa ile atılmıştır. Lastik sektöründe dünyada yaşanan gelişmelere paralel olarak; 1988 yılında Sabancı Topluluğu ile Bridgestone Corporation arasında gerçekleşen ortaklık sonucunda, Brisa bugünkü adını almıştır ve 25 yılı geride bırakmıştır.

1993 yılında ilk Ulusal Kalite Ödülü'nü kazanan Brisa, 1996 yılında da iş mükemmelliği konusunda gösterdiği üstün performans sonucu Avrupa Kalite Büyük Ödülü'nü kazanan ilk Türk şirketi olmuştur. Brisa, bugün Avrupa'nın yedinci büyük lastik üreticisi konumundadır. Brisa Kocaeli Üretim tesisleri, 361.000 metrekareye ulaşan kapalı alanıyla, dünyanın tek çatı altındaki en büyük lastik fabrikalarından biridir. Bu tesis, aynı zamanda, Bridgestone'un dünya üzerindeki en önemli üretim üslerinden biri olma özelliğini de taşımaktadır. Brisa, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde kuracağı 4,2 milyon adet lastik üretim kapasitesine sahip yeni üretim tesisini 2018 yılında devreye almayı planlamaktadır.

Türk ekonomisine olduğu kadar ülkenin toplumsal gelişimine de önem veren Brisa, sürdürülebilirlik faaliyetlerini çevresel, ekonomik ve toplumsal açıdan ele almaktadır. Biyoçeşitliliğe katkıda bulunduğu 'Turnalar Hep Uçsun', eğitime katkısını ortaya koyduğu 'Brisa Mensupları Öğrenimi Destekleme Derneği', trafikte emniyetli sürüşe katkı sağladığı 'Lassa Yola Sağlam Çık' ve kültürel bir değer olan 'Brisa Müze' bu anlamda ön plana çıkan projeler arasında yer almaktadır.

'Yolculuğunuzun Geleceğini Tasarlıyoruz' vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Brisa, bir sanayi şirketinden inovasyon şirketine dönüşümünü hızla devam ettirmektedir. Brisa, sürdürülebilirlik vizyonundan aldığı ilham ve inovasyon anlayışıyla, fosil yakıt kullanmadan yalnızca güneş enerjisiyle çalışan 'Solar Impulse'ın dünya çevresinde yaptığı yolculuğun Türkiye Resmi Partneri olmuştur.

2015 yılında 'Türkiye'nin lastik markası' Lassa'nın 41'inci yılını kutlayan Brisa, Bridgestone, Lassa, Dayton, Kinesis, Firestone lastik markaları, Bandag kaplama markası, Energizer akü markası, OtoPratik, Propratik, Lastiğim, Lastik Vs ve Speedy satış noktaları, Lastik.com.tr adreste lastik değişimi ve bakımı internet sitesi, Mobilfix ticari araç filolarına yerinde bakım sağlayan mobil bakım servisi, Probox ve Bridgestone Box mobil satış ve hizmet noktası ve Lastik Oteli lastik saklama hizmeti ile Türkiye'ye değer kazandırma kararlılığındadır.

www.brisa.com.tr

Lassa hakkında:

Brisa, Sabancı Holding ve ortakları tarafından tamamen Türk sermayeli olarak, Lassa Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. adı altında, Amerikan BF Goodrich firması ile yapılan lisans anlaşmasıyla 1974 yılında kurulmuştur. İlk kez üretime 1977'de başlayan şirket, 1988'e kadar Lassa markası altında lastik üretimine devam etmiştir. 1 Kasım 1988 tarihinde dünya lastik pazarı lideri Japon Bridgestone Corporation ile Sabancı Grubu hisseli olarak kurulan ortaklıkla Lassa şirketinin adı, Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak değiştirilmiştir. Brisa'nın ürettiği Lassa markası, bugün 68 ülkede 80 distribütörüyle faaliyet göstermektedir. Lassa'nın yurt içinde 1200'ün üzerinde satış noktası ve yurt dışında 124 münhasır mağazası bulunmaktadır. Avrupa'nın lider test ve sertifika organizasyonu Alman TÜV SÜD Automative, Lassa lastiklerini test ederek onaylamaktadır. Lassa lastikleri, Isuzu, Mercedes, Ford, Land Rover, Hyundai, John Deere, Tofaş-Fiat, Karsan, Otokar, Mitsubishi, Temsa, TTF-Case, New Holland gibi yerli ve yabancı otomotiv üreticileri tarafından kullanılmaktadır. Dayanıklı ve yüksek kalite standartlarında lastikler üreten Lassa, güvenlik ve performansı odağına almıştır. Lassa ayrıca tüm operasyonel faaliyetlerinde sürdürülebilirlik yaklaşımını gözetmektedir.

www.lassa.com

(Tür: Dış)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Barselona BRİSA Lassa Politika Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title