Haberler

Kütahya'nın Altıntaş İlçesi'nde Olaylı Gece (2)

GÖZALTINA ALINAN 2 İŞÇİ KÜTAHYA'DAKütahya'nın Altıntaş İlçesi'nde baraj inşaatında çalışan işçilerin bölücü örgüt propagandası yaptıkları iddiası üzerine çıkan olayların ardından işçilerden Abdulgafur Y. ve Serhat A. gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi'ne götürüldü.

GÖZALTINA ALINAN 2 İŞÇİ KÜTAHYA'DA

Kütahya'nın Altıntaş İlçesi'nde baraj inşaatında çalışan işçilerin bölücü örgüt propagandası yaptıkları iddiası üzerine çıkan olayların ardından işçilerden Abdulgafur Y. ve Serhat A. gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi'ne götürüldü.

İlçede dün gece toplanan kalabalığın linç girişiminden polis ve jandarmanın yoğun çabasıyla kurtarılan Abdulgafur Y.'nin gece  Kütahya Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi'ne götürülmesinden sonra bu sabah da olaylara neden olan işçilerden Serhat A. Altıntaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Serhat A. da Kütahya'ya götürüldü.

Terör örgütü propagandası suçlamasını kabul etmeyen Abdulgafur Y. ve Serhat A. ifadelerinde ilçede gençlerle tartıştıklarını, ardından olayların çıktığını söyledi.

İLÇEDE DURUM SAKİN

Altıntaş Belediye Başkanı Ak Parti'li Ferit Karabulut ilçede durumun sakin olduğunu söyledi. İlçede inşaatı süren Beşkarış Barajı'nda doğu illerinden gelenlerin çalıştığını belirten Başkan Karabulut, DHA muhabirine şunları söyledi:

"İlçedeki gençlerle bir tartışmaya girmiş bunlar. 'PKK'lı mısınız' diyerek üzerlerine gidince herhalde o zihniyette oldukları için tepki vermişler. Bizim gençler bunu biraz abartarak kovalayıp evlerine tıkmışlar. Herkes birbirini çağırınca kalabalık oluşmuş. Daha sonra Kaymakam bey, Emniyet Müdürü ve çevik kuvvet ekipleri olay yerine gelmiş. Halk durduruldu ve evdeki bir kişi alınıp emniyete götürüldü. Burada büyük bir sıkıntı yok, çatışma yok. Biri kaçmıştı geldi teslim oldu polise. Bir sıkıntı yok ilçede, durum sakin. Fakat birkaç provokatör çıktı ilçemizden, birbirlerine lafla taş atan oldu. Kendi özel kinlerini orada kusmuş oldular."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ferit Karabulut Altıntaş Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title