Haberler

Kudbettin Arzu: "Önümüzdeki Süreçte İnşallah Huzur ve Barış Olur"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bakan Arzu ile Vali Aksoy ve beraberindekilerin İl Jandarma Komuntanlığı'nda askerlerle bayramlaşması - Bakan Arzu ve beraberindekilerin Hastanede çocukları ve ailelerini ziyareti - Bakan Arzu'nun konuşması Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Arzu, Diyarbakır'da- Bakan Arzu: - "(Başbakan Davutoğlu'nun Diyarbakır ziyareti) Önümüzdeki süreçte inşallah huzur ve barış olur.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bakan Arzu ile Vali Aksoy ve beraberindekilerin İl Jandarma Komuntanlığı'nda askerlerle bayramlaşması - Bakan Arzu ve beraberindekilerin Hastanede çocukları ve ailelerini ziyareti - Bakan Arzu'nun konuşması Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Arzu, Diyarbakır'da- Bakan Arzu: - "(Başbakan Davutoğlu'nun Diyarbakır ziyareti) Önümüzdeki süreçte inşallah huzur ve barış olur. Diyarbakır'a verdiği önemden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Diyarbakır ziyaretine ilişkin, "Önümüzdeki süreçte inşallah huzur ve barış olur. Diyarbakır'a verdiği önemden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.Bakan Arzu, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ve İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ile Diyarbakır Çocuk Yuvası, Kız Yetiştirme Yurdu, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.Arzu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün yaptığı ziyaretin, Diyarbakır'a verdiği önemin göstergesi olduğunu söyledi. Başbakan Davutoğlu'nun sabah ve bayram namazını Diyarbakırlılarla birlikte kıldığını anımsatan Arzu, şöyle konuştu: "Başbakanımız, cami çıkışında açıklamayı zaten yaptı. Önümüzdeki süreçte inşallah Türkiye'de huzur, demokrasi ve barış olur. Hep beraber bölge ve ülke sorunlarını barış içerisinde çözeriz. Sayın başbakanımızın gelişi de bu anlamda önemlidir. Diyarbakır'a verdiği önemden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Kutbettin Arzu Hüseyin Aksoy Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title