Haberler

Kristal Türkiye'den 100 Araçlık Konvoy

Gayrimenkul sektörüne getirdiği farkla bakış açısı ile adeta kuralları yeniden yazan Kristal Türkiye, danışman ağını her geçen gün genişletiyor.

Bursa'daki 100. danışmanını bünyesine katan Kristal Türkiye, bu başarısını 100 araçlık konvoy ile Bursa'da gövde gösterisi yaparak kutladı.

Faaliyetlerine başladığı günden bu yana güven olgusunu en önde tutarak önce kazandırmayı, ardından kazanmayı ilke edinen Kristal Türkiye ; sektörde kuralları yeniden yazıyor. Farklı bakış açısı ve yenilikçi yaklaşımlarıyla sektöre değer katmaya devam eden Kristal Türkiye, bünyesine kattığı danışmanlarıyla da büyümesini emin adımlarla sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde 100. danışmanıyla sözleşme imzalayan Kristal Türkiye, bu başarısını düzenlediği organizasyonla kutlayarak Bursa'da büyük ses getirdi. Sözleşmenin imzalanmasının ardından İzmir Yolu'nda 100 araçlık konvoy oluşturan Kristal Türkiye, profesyonelleriyle Bursa'yı turladı.

ÖZDEMİR, 'ENİNE BÜYÜMEK İSTEMİYORUZ'

Çalışma sahalarının her geçen gün genişlediğine dikkat çeken Kristal Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, bununla doğru orantılı olarak da şube ve profesyonel danışman sayılarının sürekli arttığını söyledi.

Sektörde başta Bursa ve Güney Marmara olmak üzere, İç Anadolu ve Ege'de de söz sahibi olduklarını hatırlatan Özdemir, hedeflerinin kısa süre içerisinde şube sayılarını istenen seviyeye getirmek ve daha geniş yelpazede hizmet vermek olduğunun altını çizdi. Her geçen gün büyüyen bir yapıda ilerlediklerini de ifade eden Mustafa Özdemir, bünyeye kattıkları şubelerin sayısından çok niteliğinin kendileri için ön planda olduğunu söyledi. Hedefledikleri büyüme modelinin yatay bir büyümeden çok dikey bir büyüme olduğuna da işaret eden Özdemir, yeni şubeleşmeleri oluştururken ciro, hizmet yeterliliği ve danışman niteliği konularını ön planda tuttuklarını da sözlerini ekledi.

Hâlihazırda konut, lüks konut, ticari, endüstriyel, arsa/arazi gibi gayrimenkuller ile ilgili kaliteli ve güvenilir hizmetin tek adresi konumunda bulunan Kristal Türkiye, Bursa ve Güney Marmara başta olmak üzere Marmara, İç Anadolu ve Ege'de söz sahibi gayrimenkul markası pozisyonunda.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Özdemir Marmara Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title