Haberler

Kösedağ: Ağrı Tarihinde Bir İlk Olacak

Kösedağ: Ağrı Tarihinde Bir İlk Olacak
Haberler

Kösedağ İl Genel Meclisinin spor kulüplerine toplu olarak dağıtacağı malzemenin bir ilk olacağını söyledi.

Kösedağ yaptığı basın toplantısında " İl Genel Meclisinin spor kulüplerimiz hakkında yapılan görüşmede 60 bin TL lik malzeme yardımı kararını tüm spor camiası olarak mutlulukla karşıladık. Ağrı'da daha önce Ağrı Belediyesi tarafından toplu malzeme yardımı yapılmıştı.

Bu sefer yapılacak yardım tüm Ağrı'yı kapsayacak düzeyde bir yardım oldu. Bu yardım ile tüm kulüplerimize forma, krampon, eşofman, top, tekmelik yardımında bulunulacak. Kulüplerimiz sezon öncesi ellerindeki maddi imkânlarını başka branşlara harcayabilecek. Bu karar son yirmi yıldır spor camiası adına alınmış tarihi bir karardır. Çünkü İl Özel İdaresince ilk defa toplu malzeme dağıtımı yapılacak.

Bu yardımın sağlanmasında İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Kenan Alkan'a özellikle teşekkür etmek istiyorum. Sıkıntımızı ve sorunlarımızı daha önce bire bir yerinde görüp, inceleme fırsatı bulmuştu. Kendisine sıkıntılarımızı anlattığımızda çözüm noktasında üstlerine düşeni yapacaklarını belirtmişti.

Meclis başkanımız dışında, bu kararın çıkmasında olumlu görüş belirten Barış ve Demokrasi Partisi üyeleri ile Adalet ve Kalkınma Partisi üyelerinin tamamına spor camiası olarak minnettarız. İnşallah güzel bir malzeme dağıtım töreni yapıp, Sayın Valimiz Ali Yerlikaya ile birlikte meclis üyelerimizi davet edeceğiz. Meclis üyelerimiz böylelikle almış oldukları bu kararın, ne kadar isabetli bir karar olduğunu bir kez daha fark edeceklerdir. " dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel

Kira sözleşmeleri için e-Devlet hizmetinde son aşamaya gelindi

Geri sayım başladı! E-Devlet'e müthiş bir hizmet daha geliyor

İsrail'de otobüs durağına kamyonla saldırı! 10'u ağır 40 kişi yaralandı

İsrail'de otobüs durağına kamyonla saldırı! Onlarca yaralı var

Bomba iddia: AK Parti yönetimi asgari ücrete yüzde 30 zam yapılmasını istiyor

İşte AK Parti yönetiminin düşündüğü asgari ücret rakamı

Çinli otomotiv devi Chery, Samsun'da fabrika kuracak

Dünyaca ünlü otomotiv devi Türkiye'de fabrika kuracak

title