Haberler

Kızılcahamamlı Hanımlara Mevlana Gezisi

Kızılcahamam Belediye Başkanı Adem Özbekler, Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla, İlçede Yaşayan Kadınlara Yönelik Mevlana Gezisi Düzenledi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Adem Özbekler, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, ilçede yaşayan kadınlara yönelik Mevlana gezisi düzenledi.

Dünya Kadınlar Günü'nü içlerinde çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirten Özbekler, bu güne daha da farklı bir anlam kazandırmak için, ilçelerinde bulunan kadınlarına yönelik Konya'ya ücretsiz gezi düzenlediklerini ifade etti. Konya'ya gerçekleştirdikleri gezinin hanımlarınca büyük ilgi görmesinin kendisini mutlu ettiğini belirten Özbekler, "Doğruyu söylemek gerekirse talebin bu kadar çok, hanımlarımızın bu kadar yoğun ilgi göstereceğini düşünmemiştik. Hemşerilerimizin bizim düzenlediğimiz bu programa bu kadar ilgi göstermesi bizi fazlası ile memnun etti. Konya gezisine götüreceğimiz hanımlarımızı bu geziden memnun etmek için elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Programda dışı olan Sema gösterisini Konya Kültür Müdürlüğüyle yaptığımız ikili görüşmeden sonra Kızılcahamamlı hemşerilerimiz için Mevlana Kültür Merkezinde muhteşem bir Sema gösterisi sundular" dedi. Başkan Özbekler, bu gezideki temel amacın Kızılcahamamlı bayanları bir günlüğüne de olsa onları iş ve ev stresinden uzak tutmak olduğunu belirtti. Konya gezisine katılanlar, ilk önce Meram Bağlarında piknik yaptıktan sonra, Alaaddin tepesi gezisi ve Mevlana Müzesi ziyaretiyle devam etti. Program akşam saat 20.00'de Mevlana Kültür Merkezindeki muhteşem sema gösterisi ile sona erdi.

(BK-ÖK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title