Haberler

Kırıkkale Kırıkkaleli İş İnsanı Haydar Albayrak, 11 Bin Dolar ve Yarım Kilo Altınını Bozdurdu

Kırıkkaleli iş insanı Haydar Albayrak, 11 bin Dolar ve yarım kilo altınını bozdurduKIRIKKALE'li iş insanı Haydar Albayrak, döviz kurundaki artışlar karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın isteği doğrultusunda 11 bin Dolar ile birlikte yarım kilo altınını bozdurdu.

Kırıkkaleli iş insanı Haydar Albayrak, 11 bin Dolar ve yarım kilo altınını bozdurdu

KIRIKKALE'li iş insanı Haydar Albayrak, döviz kurundaki artışlar karşısında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın isteği doğrultusunda 11 bin Dolar ile birlikte yarım kilo altınını bozdurdu. Albayrak, 'Gün, birlik, kardeşlik, beraber olma ve et tırnak gibi birleşme günü; ayrışma zamanı değil. Ayrıştığımız zaman Allah esirgesin Irak gibi, Suriye gibi oluruzö dedi.

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı'yı makamında ziyaret eden iş insanı Haydar Albayrak, daha sonra döviz bürosuna giderek Dolar ve altınlarını bozdurdu.

Albayrak, daha sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Ülkemizde kriz oluşturmaya çalışan ABD'nin son hamlesine tepki amaçlı Kırıkkaleli bir iş insanı bir kardeşiniz olarak burada elimizde olan 11 bin Dolar ve 'yastık altı' tabiri ile çocuklarımıza ayırdığımız 500 gram altını, sadece eşimle birlikte parmağımızdaki yüzükleri bırakarak geri kalanını TL'ye çevirmek için buradayız. Gün birlik, kardeşlik, beraber olma ve et tırnak gibi birleşme günü; ayrışma zamanı değil. Ayrıştığımız zaman Allah esirgesin Irak gibi, Suriye gibi oluruz. Arap ülkelerinde yaşanan sıkıntı gibi ayrışmadan birleşerek, o sıkıntıları yaşamadan kardeşliğimizi ortaya koyma günü. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'a çıkmış olduğu yolda dün olduğu gibi bugün de, yarın da karınca misali destek amaçlı ülkemize sahip çıkmak amaçlı bugün burada elimizde bulunan yabancı para ve ufakta olsa altınımızı TL'ye çevirmek ve Kırıkkale 'den ilk desteği açıklamak ve bu meşaleyi Kırıkkale'den yakmak için iş adamı kardeşiniz olarak buradayız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title