Haberler

Kılıçdaroğlu: Üniversiteleri bilgi üretmeyen bir toplumun geleceği yoktur

Güncelleme:

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi'ne yapılan müdahalenin üçüncü yılı dolarken, özgür, özerk ve demokratik üniversiteler için direnen tüm akademisyen, öğrenci, mezun ve çalışanların daima yanlarında olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, üniversitelerin bilgi üretmesine engel olanların ülkelerine karşı ihanet içinde olduğunu vurguladı.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Boğaziçi Üniversitesi'ne yapılan müdahalenin üçüncü yılı dolarken; özgür, özerk ve demokratik üniversiteler için direnen tüm akademisyen, öğrenci, mezun ve çalışanların daima yanlarında olduğumu belirterek bir kez daha hatırlatıyorum. Üniversiteleri bilgi üretmeyen bir toplumun geleceği yoktur... Artık herkes şunu çok iyi anlamalıdır: Üniversitelerinin bilgi üretmesine engel olanlar, ülkelerine karşı ihanet içindedirler" dedi.

CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi direnişinin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla X hesabından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle:

"Boğaziçi Üniversitesi'ne yapılan müdahalenin üçüncü yılı dolarken; özgür, özerk ve demokratik üniversiteler için direnen tüm akademisyen, öğrenci, mezun ve çalışanların daima yanlarında olduğumu belirterek bir kez daha hatırlatıyorum. Üniversiteleri bilgi üretmeyen bir toplumun geleceği yoktur... Artık herkes şunu çok iyi anlamalıdır: Üniversitelerinin bilgi üretmesine engel olanlar, ülkelerine karşı ihanet içindedirler."

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title