Haberler

Keyfimiz Yerinde Bekle Bizi PTT

Güncelleme:

Pazar günü Sivas Belediyespor'u evinde konuk edecek olan Kocaeli Birlikspor'da çalışmalar son sürat devam ediyor.


Ligin ikinci yarısında , evinde ilk maçını Sivas Belediyespor ile yapacak olan Kocaeli Birlikspor çalışmalarını son sürat devam ediyor. Gümüşhanespor galibiyetiyle moralli olan futbolcular son yapılan idmanda teknik ve taktik ağırlık çalıştı. Teknik Direktör İsmet Taşdemir nezaretinde çalışmalarını Alparslan Türkeş tesislerinde gerçekleştiren idmana tüm futbolcular katıldı. Dizinde hafif ağrı bulunan tecrübeli futbolcu Erhan Yılmaz salonda kondisyon çalışırken, Erhan Eren'de masör Mehmet Tosun nezaretinde takımdan ayrı çalışmalar gerçekleştirdi.

Antrenmana düz koşu ile başlayan yeşil siyahlılar, düz koşunun ardından beşe iki çalışma yaptı. Yeni transferlerden savunma oyuncusu Cenk Kaplan, düz koşu yaptı. Beşe ikinin ardından taktik çalışan Kocaeli Birliksporlu futbolcular, yarı sahada savunma ve hücum futbolcuları kırmızı ve sarı yelekle çift kale maç yaptı. Hücum oyuncularının kazandığı karşılaşmada golcü futbolcu Abdullah Halaman birbirinden güzel goller kaydetti. Çift kalenin ardından idman sona erdi. İdmanda oldukça neşeli olduğu gözlenen futbolcuların birbirlerine sık sık şaka yapması teknik heyeti de sevindirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alparslan Türkeş Gümüşhanespor Sivas Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title