Haberler

Kent Konut Güvencesi Ayüzleri Güldürüyor

Güncelleme:

Kent Konut, yüklenici firmalardan kaynaklanan aksaklıklara rağmen üyelerini mağdur etmiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut, Kocaeli de TOKİ ile birlikte modern, depreme dayanıklı ve kaliteli konut üretiminde sektörün en önemli kuruluşları arasında yer alıyor. Son günlerde Kent Konut'un üyelerini mağdur ettiği haberleri konu edilmektedir. Kent Konut bu güne kadar yaptığı binlerce konut projesinde hiçbir üyesini mağdur etmemiştir.

İNCİ EVLERİ TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2012

Derince İnci Evleri'nin teslim tarihinin geciktiği ve üyelerinin mağdur edildiği ile ilgili iddialar bulunmaktadır. 204 dairelik proje olan Derince İnci Evleri'nin resmi teslim tarihi Temmuz 2012'dir. Projenin yüzde 85'i tamamlanmıştır. Teslim tarihine 3 aydan fazla bir süre bulunmamaktadır. Yüklenici firma projenin kalan yüzde 15'lik kısmını tamamlamakta zorlanmaktadır. Firma kalan kısmı tamamlanması için projeyi bir başka firmaya devretmeye çalışmaktadır. Devrin gerçekleşmesi halinde herhangi bir gecikme olmadan evlerin teslimine çalışılmaktadır.

KENT KONUT ÜYELERİNİ MAĞDUR ETMEZ

Kocaeli'de herkesi ev sahibi yapma hedefine emin adımlarla ilerleyen Kent Konut bu güne kadar yaptığı konutlarda üyelerini mağdur etmemek için her türlü taahhütte bulunmuştur. Kent Konut tamamladığı 17 projeden sadece 2 tanesinde Karamürsel ve Akçakent projesinde, yüklenici firmalardan kaynaklanan sıkıntı nedeniyle teslim tarihinde gecikme yaşamıştır. Bu gecikme nedeniyle de üyeler mağdur edilmemiş ve gecikme süresi boyunca üyelere kira yardımında bulunulmuştur.

5 YILDA BİNLERCE KONUT

2007 yılında başlattığı konut hamlesini 5 yıldır büyük bir hızla sürdüren Kent Konut, bu güne kadar 6969 konut ve işyeri projesini gerçekleştirmiştir. Kocaeli de TOKİ ile birlikte 20 Bini aşan konut inşa etmiştir. Kent Konut, ev sahibi olabilmek için onlarca yıl evlerini alamayan vatandaşların sıkıntılarına da son vermiştir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title