Haberler

Kent Konseyi Başkanı Pala "RUDEF Başarılı İşler Yapıyor"

Güncelleme:

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Bursa Rumeli Dernekleri Federasyonu'nun iftar yemeğinde "Büyük Türkiye için çalışıyoruz" dedi.

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, katıldığı Bursa Rumeli Dernekleri Federasyonu'nun (RUDEF) iftar yemeğinde, Balkanların, Kafkasların, Orta Asya'nın ve Avrupa'nın güçlü bir Türkiye'ye ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

RUDEF tarafından Kültürpark'ta düzenlenen iftar yemeğine, Vali Vekili Vedat Müftüoğlu, Bursa milletvekilleri Mustafa Öztürk, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, İsmet Su, Turhan Tayan, BKK Başkanı Semih Pala, yerel yöneticiler, siyasi parti temsilcileri ve federasyon üyeleri katıldı.

İftar programında düşüncelerini paylaşan BKK Başkanı Semih Pala, Türkiye Cumhuriyeti'nin tekrar büyüme ve gelişme sürecine girdiğini söyledi. Balkanların, Kafkasların, Orta Asya'nın ve Avrupa'nın güçlü bir Türkiye'ye ihtiyaç duyduğunu belirten Pala, "Osmanlı Devleti'nin ortaya çıktığı Bursa'da yaşayan insanlar olarak Büyük Türkiye'nin oluşması için her türlü çalışmayı yapmalıyız. Doğudan batıya ülke içerisinde birlik ve beraberliğin sağlanmasını önemsiyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title