Haberler

Kelepçeli Emniyet Müdürü: Haram Lokma Yemedim

Güncelleme:

Emniyet mensuplarına yönelik yapılan baskınlarda gözaltına alınan polis müdürlerinden Hayati Başdağ, "Haram lokma yemedim. En ufak kanun dışı hiçbir işim yok" dedi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan İstanbul Eski Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürü Hayati Başdağ, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

ELLERİNİ HAVAYA KALDIRARAK "HARAM LOKMA YEMEDİM" DEDİ

Sivil polis aracından indirilen Hayati Başdağ, önden kelepçeli ellerini havaya kaldırarak içeriye girdi. Emniyet müdürü hastane çıkışı yine ellerine havaya kaldırdı ve "Haram lokma yemedim. En ufak kanun dışı hiçbir işim yok." dedi.

Sağlık kontrolünden sonra tekrar hastaneye getirilen Başdağ, hastaneye getirilip götürülmesi sırasında, polis yelekli bir emniyet mensubu tarafından görüntülendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (164)

ADANALIYIZ:

TAYYİBE KARŞI OLMAK EN BÜYÜK SUÇ,ADAM BİLSE KENDİNE OY VERMEYENLERİ HEPSİNİ İÇERİ ATTIRIR

52
13
yanıtYanıtla
assoft1915@hotmail.com:

desene kılıçtaroğluna silivrinin yolu göründü senin hesaba göre

yanıt0
yanıt0
osman:

tayyıp delıkanlıysan askerını vuran pkk hergun laf soyluyo ona yapsana operasyon senın zarrap bu memleketı soydu mankenlerle yıyor bu ınsanlarda garıbanlar hırsızları yakalayanlar sen hala muslumanmısın senın yahudıden farkın ne

56
5
yanıtYanıtla
selim:

haram lokma yemedinse neden bağırıyorsun

12
48
yanıtYanıtla
Ülkücüsdsds@sdsd.de:

Haram lokma yedim mi desin salak?

yanıt0
yanıt0
cancan@hotmail.com:

senin gibi yobazların haksızlığına isyan ediyor selim efendi...!

yanıt0
yanıt0
mahirbaysiradas@mynet.com:

haklısın efendi memleket öyle bir hale geldi ki. haram lokma yemeyenler içeriye yiyenler en tepeye

yanıt0
yanıt0
Osmanlı:

Herkes yaptığında kendine göre haklı. Ulusalcılar kalkıp vatan uğruna darbeler yapar ama haklıdır kendine göre. Bunların ki de aynı, bir başka paralel devleti yok etmeye çalışırken paralel devlet olduklarını fark etmeyen insanlar. Hiç kimse şunu unutmasın, bu ülkede ki en yüksek İRADE MİLLETtir. Milletin iradesiyle oynamaya kalkan eninde sonunda belasını bulur, bulsunda sonuna kadar.

34
19
yanıtYanıtla
aydınme@me.com:

Sokakları birbirine katan, şeriat isteriz diye sokakları talan alanına çevirenler irticacılar yobazlardı. Bende olsam bende darbe yaparım . Gezi de bile anayasal suç işlenmedi bu yobazların direk anayasal düzene karşı gelmekti. Cumhuriyet rejimini hiçbir sarıklı yobazın değiştirmeye gücü yetmeyecek.

yanıt0
yanıt0
demir:

vatana hainlik yapıpda bana dokunmazlar zannediyordunuz sizi artık persilvanyada kurtaramaz birdaha kimse böyle oyunlara kalkışmasın adalet herzaman yerini bulur

20
32
yanıtYanıtla
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title