Haberler

Kazancın Lezzetini Lıttle Caesars Pizza İle Keşfedin

Little Caesars, 12 – 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen "Bayim Olur musun?" fuarında yatırımcılar ile buluşuyor.

Türkiye'nin en sevilen pizza zincirlerinden Little Caesars, 12 – 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen "Bayim Olur musun?" fuarında yatırımcılar ile buluşuyor. Büyüme stratejileri ve yatırım fırsatlarını CNR Expo Hall 6-7, D 101 numaralı standında paylaşan Little Caesars, ailesini genişletmeye devam ediyor.

Yarım asırlık tarihi ile tüm dünyada en çok tercih edilen ilk üç pizza zincirinden biri olan Little Caesars, 11 yıldır girişimciler ile markaları bir araya getiren "Bayim Olur musun?" fuarında bu sene de yerini alıyor. 12 – 15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda; CNR Expo Hall 6-7, D 101 numaralı standında Little Caesars ailesine katılmak isteyen girişimcilerle bir araya gelen marka, pizza sektöründe yatırımın yeni renginin turuncu olduğunu bir kez daha ispatlıyor.

Şu anda Türkiye genelinde 80 noktada faaliyetlerini sürdüren Little Caesars, bu sene tarihindeki en büyük franchise yatırımını başlatarak tüm girişimcilerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Keza, markaya yıl boyunca gösterilen ilgi, fuarda da devam etti. Yüzlerce ziyaretçi hem Little Caesars yöneticileri hem de mevcut franchisee'ler ile görüşmeler yaparak Little Caesars franchise koşullarını yakından inceledi.

2013 yılında neler olacak?

17 yıldır Çelebi Holding güvencesi ile pizza severleri kaliteli, lezzetli ve sağlıklı pizza ile buluşturan Little Caesars Türkiye, yılsonuna kadar başta İstanbul, İzmir, Ankara, İzmit ve Bursa'da olmak üzere 30 yeni franchisee açmayı hedefliyor.

Önümüzdeki iki yıl boyunca şube sayısını iki katına çıkarak yoluna devam etmek isteyen Little Caesars, gece saat ikiye kadar hizmet verme prensibi ile caddelerde büyümeyi arzuluyor. Little Caesars Türkiye'nin büyüme politikasını anlatan Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Güney Arıduru, "Ne mutlu ki bu yıl Little Caesars Türkiye tarihindeki en büyük franchise atılımını başlattık. 2013 sonuna kadar 30 yeni franchise açmayı hedefliyoruz. Başta İstanbul, İzmir, Ankara, İzmit ve Bursa'da büyümek en büyük arzumuz. 2014 yılında ise tüm yurdumuza Little Caesars pizzalarımızı ulaştıracağız. Hedefimiz büyük: dünyanın tutkunu olduğu bu eşsiz lezzeti 2015 sonunda 150 noktaya yaymak" dedi.

"En karlı sistemlerden birine sahibiz"

Sistemlerinin, yatırımcılar için hem kazanç hem de alt yapı bakımından en karlı franchise yapılarından biri olduğuna dikkat çeken Arıduru, "Standart ve kaliteye önem veren şirketimizin tüm şubelerinin büyüklüğünü minimum 120-180 metrekare olarak belirledik. Standart bir restoranımızın anahtar teslim maliyeti ise 220 bin Dolar + KDV. Royalty payını ise yüzde 6 olarak belirledik. Yapılan yatırımın geri dönüşü ortalama 36 ayı buluyor. Ailemize katılmak isteyen herkese personelden, mutfak ekipmanlarına kadar A'dan Z'ye her konuda destek oluyoruz" dedi.

Yatırımcılar nasıl seçiliyor?

Sezar İmparatorluğu'nun yükseliş döneminde yatırımcı seçimine de büyük özen gösterdiklerini anlatan Arıduru, "Bizim için en önemli kriter ailemize katılacak kişilerin bu özel lezzete gönül vermesi. Little Caesars olarak uygun gördüğümüz yatırımcıları sekiz haftalık genel bir eğitime alıyoruz. Temel eğitim programımızda yatırımcılara operasyon detayları konusunda pratik ve teorik eğitimler veriyoruz. Eğitimin tamamlanmasından sonra operasyonel ve yönetsel sorumluluk testleri yapıyoruz. Yüzde 90 başarı halinde sertifika alan kişilerle çalışmaya başlıyoruz. Her şubemizde üçü yönetici olmak üzere ortalama 12 personelimiz görev yapıyor. Little Caesars'a yatırım yapan bir kişi tüm mutfak araç - gereçlerinden eğitimli personele kadar her noktada bizim tarafımızdan destekleniyor" dedi.

Aile üyeleri ne diyor?

Little Caesars'a yatırım yapmış pek çok kişi de verilen destek konusunda Genel Müdür Arıduru ile hemfikir. Öyle ki özel sektörde geçirdikleri uzun yılların ardından kendi işini yapmaya karar veren Atilla Özdemir ve Gökhan Serez şu anda Little Caesars'ın en başarılı isimlerinden. Çalışma hayatı boyunca erken emeklilik hayali kurduğunu anlatan Gökhan Serez; "Özel sektörde geçirdiğim yıllar boyunca erken emekliliği hedeflemiştim. 50 yaşına geldiğimde aktif çalışma hayatımı bitirmeyi düşünüyordum. Little Caesars ile tanışınca bu planımı erken uygulamaya koydum" diyor.

Şu anda aktif çalışmaya devam etmesine karşın çok daha planlı ve kazançlı bir iş yaşamına sahip olduğunu dile getiren Serez; "Little Caesars'ı seçmemdeki en önemli faktör müşterisi olduğum zaman kalitesini ve lezzetini beğendiğim bir markaya dâhil olma arzumdu. Sadık müşterisi olduğum Little Caesars'ın ne mutlu ki şu anda işletmecisi konumundayım" diyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title